Pobjednik Zvezda Granda Mahir Mulalić priznao da je doživio neprijatnost i peh: ”Ostavio sam statuu pobjednika sa strane i za pet minuta je nije bilo”

Pobjednik ovogodišnje sezone takmičenja ”Zvezde Granda” Mahir Mulalić doživio je neprijatnost na dan pobjedničkog koncerta u rodnoj Gračanici početkom jula mjeseca.

Naime, Mahir je nakon finala i uslijed mnogobrojnih obaveza u Grand produkciji ostao par dana u Beogradu iz kog je tek na dan koncerta krenuo za Gračanicu na doček.

– Bio sam u hotelu na Vidikovcu gdje sam boravio tokom cijelog takmičenja, i to jutro kada sam kretao za Bosnu po mene je došao vozač Marije Šerifović da idemo svi zajedno – počeo je priču Mahir.

– I dok sam sjedio ispred hotela jer je bilo lijepo vreme i čekao vozača, tako sam ostavio statuu pobjednika na jednom zidiću. Vozač je došao, utovarili smo kofere i krenuli put Bosne. Sva sreća nismo daleko odmakli kada sam shvatio da nisam ponio statuu- iskren je bio Mulalić, pa dodao da je najveći šok uslijedio kada su se vratili do hotela.

– Izlazim ja iz auta kad pogledam na zidić, nema statue! Uspaničeno sam ušao u hotel a onda je čovjek koji tu radi pitao- ”Ovo tražiš?” -pokazujući na moju statuu koju je držao sa osmijehom na licu.

Laknulo mi je kada sam vidio – ispričao je Mahir ovu informaciju za Grand.Online, pa dodao da je statua trenutno na sigurnom u njegovom domu.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.