Počelo je, period škorpiona: Ova tri horoskopska znaka očekuju same dobre stvari, tako kažu astrolozi

Škorpion je poznat po svojoj vatrenoj strasti i promjeni mišljenja. Od 22. oktobra do 21. novembra vrijeme je ovog vodenog znaka.

Ako ste rođeni u jednom od ova tri horoskopska znaka, možete se jako veseliti.

Škorpion je intenzivan, strastven i snažan horoskopski znak. Tokom svoje sezone, neke od njegovih karakteristika prenose se na ostalih jedanaest horoskopskih znakova. Za neke to djeluje bolje nego za druge. Primjerice, sezona škorpiona bit će izuzetno dobra za ova tri horoskopska znaka – prenose 24sata.

1. Škorpion

Prije svih, naravno, škorpion, koji će se divno provoditi u svom dobu godine. Iskre lete, a strast ključa. Sada ga ne zanimaju površni spojevi i poznanstva. Škorpion je vatra i plamen i čezne više nego ikad za dubokom vezom. Prođe li svoju sezonu s ovom otvorenošću, to će sigurno prepoznati ljudi oko njega te postoji velika šansa za uzbudljiv susret.

2. Bik

Horoskopski znak bik doživljava samo najbolje u sezoni škorpiona. Bik konačno ima vremena da se više koncentrira na sebe i svoje potrebe stavi na prvo mjesto. Produbljuju se prijateljstva, bavi se sportom, a možda i mijenja način prehrane. Bik sada ima vremena za sve što je dugo planirao i ne dopušta da ga se spriječi u tome. Jasno kaže što želi i provodi to u djelo.

3. Jarac

Jarac se doista osjeća inspiriran sezonom škorpiona. Motiviran je i pun energije i želio bi odmah proći svoje popise obaveza. Tako ima osjećaj kontrole, što mu je trenutačno jako važno. I u poslu sve ide kao po traci i jarac će dobiti puno pohvala i priznanja. Karizma koju će imati u sljedećih nekoliko tjedana fascinirat će njegove bližnje i brzo će dobiti ono što želi.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.