in

Pogledaje cijelo osvježavajuće obraćanje Senada Hadžifejzovića nakon što je objelodanio da je ugradio stentove: “Do sada ste gledali stand-up CD, a od sada stent-up”!

Senad Hadžifejzović se u vrlo osvježavajućem obraćanju ispovijedio gledaocima

Senad Hadžifejzović se u vrlo osvježavajućem obraćanju ispovijedio gledaocima i priznao je da su mu ugrađeni stentovi nakon pregleda u bolnici.

Tek nakon ljekarskog pregleda su mu otkriveni srčani problemi te je stoga i apelovao svima da odu doktoru i tako po preduhitre moguće nelagodnosti.

“Nisam imao nekih posebnih simptoma i zato apelujem svima da se pregledaju”, naglasio je Hadžifejzović.

U međuvremenu je na Youtube kanalu Face televizije objavljen i snimak cijelog obraćanja Senada Hadžifejzovića.

Ispred njega je bila ptica, kućni ljubimac, a u vrlo vedrom raspoloženju je ohrabrio svoje gledaoce rečenicom da se vraća već slijedećeg petka.

Dobio je bukvalno bezbroj poruka od svojih fanova na društvenih mrežama. Nije zabilježen niti jedan negativan komentar, a za to itekako ima razloga.

Pogledajte cijelo emotivno obraćanje Senada Hadžifejzovića.

Drži se legendo i brz oporavak želimo!

“Danas obilježavamo trideset godina Centralnog dnevnika, mislim da je svjetski rekord u autorskom smislu. Prvi put od kuće gledam svoju emsiju i trenutno sam u pidžami. Htio sam da se drukčije obučem, ali su mi producenti rekli da budem takav kakav jesam”, dodao je između ostalog Hadžifejzović.

VEZANI TEKST: Senad Hadžifejzović poslao poruku Zoranu Milanoviću: Za čišćenje obraza ne treba ti voda, sapun ili parfem, treba ti samo izvinjenje, ako si čovjek

Podsjećamo, kako je objavljeno tokom Centralnog dnevnika kojeg su večeras u specijalnom izdanju vodili Admir Salihović i Amra Halilović, najpoznatiji bosanskohercegovački novinar Senad Hadžifejzović imao je poteškoće sa srcem, te su mu zbog toga ugrađeni stentovi. On se sada nalazi na kućnom liječenju.

Senad Hadžifejzović

Senad Hadžifejzović nakon operativnog zahvata: “Dugujem život Bogu i ljekarima koji su u posljedni čas dijagnosticirali problem”

Građani nezadovoljni nakon što se Općina Tešanj oglasila o radu službi koje su odgovorne za održavanje puteva