Pogledajte i snimke: Kenan, Velid i Hanad iznenadili pobjednika Zvezda Granda Tešnjaka Nermina Handžića u Zenici

Pomama za “Zvezdama Granda” ne jenjava ni nakon spektakularnog finala, a čini nam se da se mnogi gradovi utrkuju ko će bolje da dočeka svoje predstavnike iz ovog popularnog takmičenja.

Nakon niza koncerata koje su finalisti održali u svom rodnom mjestu, na red je došla i Zenica, grad Hanada Džehverovića i Kenana Derviševića koji je spremno dočekao svoje sugrađane.

Ovacije, gromoglasni aplauzi, vriska i potpuni delirijum u publici nastao je onog trenutka kada su Hanad i Kenan izašli ispred svojih sugrađana i uzbuđeno poželjeli dobrodošlicu svima koji su došli da im čestitaju i zajedno sa njima proslave ulazak u finale.

– Hvala organizatorima na trudu koji su uložili. Bilo je zaista puno ljudi, a atmosfera je bila i više nego odlična, ma fantastična.

Publika je sve vrijeme prilazila da nas upozna, da se slika i čestita nam, a sam koncert je trajao oko tri sata – rekao je uzbuđeno Hanad koji u rodnom gradu, zajedno sa Kenanom dobio priznanje kao ambasador Zenice, čak i novčanu nagradu.

Ništa manje ovacija nisu dobili ni ostali finalisti koji su u Zenicu došli kao podrška svojim saborcima iz takmičenja, dok su pobjednika Nermina Handžića domaćini posebno pozdravili i nagradili.

Kenan, Velid i Hanad došli su na ideju da preuzmu ulogu voditelja i pred hiljadama ljudi najave mladog Handžića iz Tešnja.

– To je najmanje što je zaslužio pobjednik, a mi kao pravi domaćini moramo da ispoštujemo našeg Nerku – istakao je on.

Ipak, najdirljiviji momenat bio je kada je Hanad izveo sina na binu uz pjesmu “Zenica bluz”, što je publika pozdravila ovacijama, a i po nekom suzom.

– Uvijek mi je bila želja da svoje djete izvedem na binu, a to mi se sinoć i ostvarilo. Bio je malo zbunjen, malo je igrao, ali sve u svemu bilo je simpatično- izjavio je Džehverović.

Sve detalje i atmosferu sa koncerta pogledajte u videu ispod:

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.