Pogledajte kako se Milorad Dodik propisno obrukao u Predsjedništvu BiH, pokazao je ponašanje uličara

Milorad Dodik je kao pravi “uličar” držao ruku u džepu dok se rukovao sa Stuartom Peachom, specijalnom izaslaniku Velike Britanije za Balkan.

Inače, Peach je stigao u Predsjedništvo BiH kako bi se sastao sa Dodikom, Džaferovićem i Komšićem, a Milorad se zaista uličarski ponio.

Zaista ovaj čovjek ne pokazuje ni trunku poštovanja prema političarima koji imaju u svjetlosnim godinama veći renome od njega.

Pogledajte ponašanje “uličara”

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine se sastalo večeras sa specijalnim izaslanikom premijera Velike Britanije za Zapadni Balkan Stuartom Peachom.

Na sastanak sa njim, koji je uslijedio nakon susreta sa predsjednikom Mađarske Aderom Janosem, došla su sva tri člana Predsjedništva, a Dodik je pokazao bahatost.

U neku ruku se očekivalo i da Milorad Dodik neće prisustvovati sastanku s obzirom na to da je u Parlamentu Velike Britanije prije nekoliko dana održana rasprava o stanju u BiH, ali ta ruka je izgleda ostala u džepu.

Tom prilikom je poručeno da Dodika treba spriječiti u secesionističkim namjerama i porukama kojima negira genocid.

Inače, premijer Velike Britanije Boris Johnson je Peacha imenovao izaslanikom za Zapadni Balkan prije nepune dvije sedmice, nakon što je ranije ove godine odstupio s pozicije predsjedavajućeg Vojnog komiteta NATO-a.

VEZANI TEKST: Pogledajte cijeli snimak i kako se Milorad Dodik obrukao u Predsjedništvu BiH: Ovo je baš sramota!

Razlog zbog kojeg je imenovan i zbog čega je danas ovdje jeste osnaživanje demokratskih institucija i borba protiv kriminala, rečeno je to ranije iz Velike Britanije – prenio je Klix.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.