Pogledajte kako su se Enis Bešlagić i Halid Bešlić zabavili u supermarketu Bingo, pravi “urnebes” su napravili posjetioci!

Legendarni bosanskohercegovački pjevač Halid Bešlić došao je u Bingo City Center u Sarajevu, da posjeti Enisa Bešlagića koji tu od jučer živi.

Mnogobrojni posjetioci i kupci u BCC-u dočekali su Halida s oduševljenjem, a vjerujemo da će zabava potrajati do kasno u noć.

Organizovane su i popularne karaoke, a posjetioci su napravili pravi urnebesni show.

Halid je u razgovoru s Enisom priznao da mu od bh. legendi najviše fale Kemal Monteno, Davorin Popović i Mirza Delibašić.

Inače, Enisu su danas pravili društvo Robert Dacešin, svjetski putnik, kao i poznati muzičar Adnan Hamidović- Frenkie.

Robert Dacešin, jedan od najboljih i najpopularnijih putopisaca u regiji koji je obišao pola svijeta, posjetio je Enisa Bešlagića u Bingo City Centru kako bi mu otkrio nekoliko sjajnih trikova za pakovanje kofera i pripremu za novu neobičnu teritoriju na kakvoj se trenutno Bešlagić nalazi.

“Na bilo koje putovanje najvažnije ti je da poneseš knjigu, slušalice za podcast, punjač, kišobran i zdrave grickalice”, ovako je dao koristan savjet Dacešin i Enisu uručio poklon – peškir koji se brzo suši kako bi ga podsjećao na ovo gostovanje.

Enis i Robert su se prvi put danas sreli i u kratkom razgovoru razmijenili iskustva sa svojih putovanja, a Dacešin je otkrio i ljepotu Bosne i Hercegovine koju mnogi ne vide i ne cijene.

“Što više putujem, to bih sve više živio ovdje, jer Bosna i Hercegovina je lijepa zemlja i ima sve, tako da ne moraš nigdje da ideš iz nje.

Recimo u jednom danu u Bosni i Hercegovini možeš obići čak deset vodopada. Mislim da trebamo imati veću ljubav prema zemlji, a moja misija je ta da ja pokažem ljudima kako je Bosna i Hercegovina jedna moćna zemlja”, zaključio je Dacešin.

VEZANI TEKST: Bingo iznenadio bh. glumca: Pogledajte kako izgleda “dom” Enisa Bešlagića u supermarketu

U znak zahvalnosti, Enis je pozvao Roberta da odigraju i jednu igru koju sigurno nikada nije igrao, a to je “kofer karling” u čemu su im pomogli i slučajni kupci u Bingo City Centru.

I Bešliću je bilo vrlo zabavno sa Bešlagićem.

Pogledajte kako se Enis zabavio sa Halidom.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.