Pogledajte snimak dolaska Cristiana Ronalda u Zenicu, izazvao je veliku pažnju navijača

Fudbalska reprezentacija Portugala, predvođena Cristianom Ronaldom, stigla je u Zenicu oko 15:30 i očekivano je izazvala veliku pažnju navijača i lokalnog stanovništva. Pred hotelom “Zenica” dočekao ih je veliki broj ljudi, a u Zenicu su stigli pod jakom policijskom pratnjom.

Očekivano, u centru pažnje bio je Cristiano Ronaldo, kojeg su okupljeni fanovi pozdravili njegovim karaktarističnim povikom “Siu” koji koristi prilikom proslave golova.

Po izlasku iz autobusa i ostale portugalske zvijezde ispraćene su ovacijama i aplauzima.

Među transparentima mogli su se vidjeti i oni napisani na portuglaskom jeziku, na kojem su navijači uputili molbe za dresove i fotografije.

Fudbaleri Portugala potom su se uputili na zajednički ručak u hotel “Zenica”, gdje će boraviti do večerašnjeg službenog treninga na Bilinom polju.

Repezentaija Portugala odradila je poslije toga i trening na Bilinom polju uoči sutrašnje utakmice kvalifikacija za EP protiv BiH u Zenici.

Portugalci, koji su već izborili plasman na Euro, trenirali su u opuštenoj atmosferi, a prednjačili su Ruben Dias i Bernardo Silva – prenosi Klix.

Portugalske zvijezde već 15 minuta prije početka treninga bile su na travnjaku Bilinog polja, a Ronaldo je na teren izašao tek neposredno pred početak treninga.

Nakon uvodnog trčanja, zaigrali su popularnu “ševu”, a kako je počeo trening, počela je padati i veoma jaka kiša.

Podsjetimo, reprezentacija Portugala stigla je u Zenicu oko 15:30 i očekivano je izazvala veliku pažnju navijača i lokalnog stanovništva.

Pred hotelom “Zenica” dočekao ih je veliki broj ljudi, a u Zenicu su stigli pod jakom policijskom pratnjom.

Pogledajte snimak njihovog dolaska.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.