Pogledajte snimak i kako su učenici i profesori iznenadili zlatnu Lanu Pudar u Mostaru

Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar osvojila je tri medalje na Svjetskom juniorskom prvenstvu, a prije nekoliko dana vratila se u Mostar gdje je nastavila svoje obaveze u školi, a njeni prijatelji su je dočekali na fantastičan način.

Lana Pudar je na Svjetskom juniorskom prvenstvu bila briljantna i uspjela je da osvoji čak dvije zlatne medalje, te je dodala u svoju vitrinu i jednu srebrenu medalju s ovog takmičenja.

Najbolja bh. plivačica pokazala je cijelom svijetu o kakvom talentu se radi, a na njene sjajne rezultata je malo ko ostao imun.

Lana se vratila prije nekoliko dana u Bosnu i Hercegovinu i svoj Mostar, te je čak počela i svoje obaveze u srednjoj školi.

Naša najbolja plivačica pohađa Drugu gimnaziju u Mostaru, a prije dolaska na nastavu gledali smo scene za pamćenje ispred ove škole koje su svakako za svaku pohvalu – javlja Sportsport.ba.

Naime, ostali učenici ove škole zajedno s profesorima priredili su fantastičan doček za Lanu koja je ostala bez teksta kada je vidjela šta se dešava dok je izlazila iz automobila.

Lana je mislila da će taj dan u školi biti kao i svaki drugi, no nakon nevjerovatnog nastupa na Svjetskom prvenstvu jednostavno je ovo najmanje što je ona zaslužila.

Ostali učenici su svoju drugaricu dočekali gromoglasnim aplauzom i ovacijama, a tu je bila i torta posvećena našoj plivačici.

U pozadini se čula i pjesma koja najbolje oslikava njene nastupe: “Svijet voli pobjednike”, a skromna Lana nije skidala osmijeh sa lica.

Sjajnoj bh. plivačici priredili su pobjednički špalir, a 17-godišnju Lanu je došekao i buket cvijeća.

Pogledajte snimak.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.