Pogledajte snimak i pripreme za spektakularni koncert Nermina Handžića na stadionu TOŠK-a!

Tešanj sa nestrpljenjem iščekuje dolazak i koncert pobjednika Zvezda Granda Nermina Handžića, a na stadionu TOŠK-a pripreme od ranih jutarnjih sati uveliko traju.

Dio saobraćajnica u ovom gradu će biti zatvoren kako bi sve proteklo u najboljem redu.

Očekuje se dolazak brojih članova žirija i takmičara iz protekle sezone Zvezda Granda. Stanovnici Tešnja, ali i okolnih gradova večeras će uživati u velikom spektaklu.

Otac mladog Nermina, ugledni Tešnjak Hasan Hasko Handžić je uoči koncerta izjavio kako sve protiče u najboljem redu. Naglasio je da su Tešnjaci dali sve od sebe kako bi goste iz Beograda dočekali na pravi način.

I iz tešanjskog prvoligaša TOŠK-a stiže ogroman doprinos. Uredno su pripremili i prostoriju za medije, tako da ćemo vas uredno moći izvještavati uživo o dešavanjima iz Tešnja.

Treba napomenuti da će dobrodošlicu gostima iz Beograda prirediti i kompanija Madi u svom restoranu Central koji se nalazi u Bukvi.

Kako su nam kazali iz Madija, od samog početka podržavaju Handžića i zaista su ponosni na njegov uspjeh tako da s njim planiraju raditi i u budućnosti. Otkrili su nam da će upriličiti doček za goste prije koncerta, a nakon slavlja bit će organizirana i svečana večera.

Na koncertu se očekuje nekoliko hiljada ljudi iz cijele Bosne i Hercegovine, a naš portal Bhdijaspora.net će vam ekskluzivno donijeti snimke i priče iza kulisa.

Pogledajte i snimak priprema na TOŠK-ovom stadionu koji je objavio najpoznatiji tešanjski fotogrf Ćamil Katica.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.