Pogledajte snimak koji se pojavio: Nana je stajala pored Džeke s jasnom željom, reakcija Dijamanta je bila vrhunska!

Edin Džeko je nakon utakmice Fenerbahce – Kasimpaša napravio gest dostojan pravog insana. Sve se dešavalo u mixed zoni stadiona Tayyip Erdogan u Istanbulu. Džeko je u Fenerbahce stigao kao svjetska zvijezda, međutim da će tako brzo postati omiljen i voljen do strane svih navijača turskog velikana možda i sam nije očekivao.

Naime, nakon trijumfa nad Kasimpašom, navijači Fenerbahce su okupirali Džeku, a popularni Dijamant je vrlo rado pristao na zajedničko fotografisanje.

Među navijačima stajala je je jedna nana koja je strpljivo čekala svoj red držeći mobitel u rukama kako bi napravila zajedničku fotografiju.

Nana je u nekoliko navrata rekla hajde, hajde i kada je Džeko krenuo da krene, nana ga je dozvala i Dijamant je vrlo rado pristao na zajedničko fotografisanje.

Kako Turkinja i nije bila baš snalažljiva prilikom baratanja mobitelom čak je Džeko bio taj koji je pokazao kako da napravi fotografiju – javlja Soportsport.ba.

Veliki je Džeko igrač, ali isto tako i veliki insan.

Izašao je mnogim u susret i pomogao kada god bi to mogao. Uglavnom diskretno jer mu takav vid promocije nije potreban.

Kapiten bh. reprezetnacije svoje govori na terenu gdje je neprikosnoven bez obzira na godine. Do sada je za Fenerbahce na 12 mečeva zabio osam golova.

Iako ima 37 godina i dalje je neriješiva enigma, barem u Turskoj, te će sasvim sigurno i ove takmičarske godine postići dvocifren broj golova.

Fenerbahce je posljednji put prvak Turske bio još 2014. godine, Džeko je i ranije bio prvak u Engleskoj i Njemačkoj, ali sigurno bi osvajanje šampionskog pehara u Turskoj bilo unikatno iskustvo.

Dijamantu i saigračima za sada odlično ide, u prvenstvu imaju maksimalan učinak te su vodeći tim na tabeli sa 24 boda, dva više od najvećeg rivala Galatasaraya.

Pogledajte snimak.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.