Pogledajte snimak, Lepa Brena ima poruku za Sarajlije: “Želim da vam dolaze samo ljudi…”

Nekadašanja zvijezda bivše Jugoslavije Lepa Brena boravi u Sarajevu. Novinari su je ranije danas zatekli na Baščaršiji. Pjevačica nije prošla neopaženo i veliki broj obožavatelja prišao je da se fotografiše, a izdvojila je i vrijeme za medije. Ona je večeras gostovala i u Centralnom dnevniku sa Senadom Hadžifejzovićem na Face televiziji uoči koncerta na Vlašiću.

Brojna ekipa na čelu s Brenom krenula je od hotela Evropa te prošetala ulicama u staroj jezgri grada i stigla do Sebilja gdje se pjevačica obratila medijima i fanovima.

Brena večeras nastupa na bh. planini Vlašić, a u aprilu planira dva koncerta u Sarajevu. Nakon toga će u decembru iduće godine nastupiti u Zagrebu.

Prije koncerta kod Hadžifejzovića je Brena govorila o brojnim temama. Svom mužu, djeci, cijeloj porodici, Aleksandri Prijović, ali o brojnim biznisima kojim se svi bave.

Osvrnula se i na svoju karijeru, odrastanje u Bosni i Hercegovini, a u jednom trenutku ju je Hadžifejzović upitao: “Breno, šta ti je Bosna?”

Lepa Brena: „Kod kuće sam! Bosna je mjesto gdje pripadam, nešto što volim – naučena sam da volim svoju zemlju!”.

Ranije danas, Brena je pkupljenim novinarima poručila:

“Želim vam dobro zdravlje, pozitivnu energiju. Želim vam da u Sarajevo dolaze samo ljudi koji će vam donijeti lijepe vijesti, radosti, ljubavi i dobre pjesme”, kazala je Brena,

Inače, Lepa Brena će 1. januara 2024. godine nastupati u Banjaluci na otvorenom te proslaviti prvi dan Nove godine s građanima i turistima koji će boraviti u gradu na Vrbasu.

Najavila je i veliki koncert u sarajevskoj Zetri koji je zakazan za 20. april, a zbog velikog interesovanja danas je saopćila da je zakazan još jedan termin za večer nakon, 21. aprila.

Lepoj Breni je pošlo za rukom ono što nikome do sada nije, rasporadala je u jednom danu dvije zagrebačke Arene za koncerte koji će biti održani tek za godinu dana.

VEZANI TEKST: Pogledajte šta je Brena odgovorila Hadžifejzoviću na pitanje: “Šta ti je Bosna?” Objavljen je snimak cijelog gostovanja

Pogledajte šta je novinarima poručila Brena.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.