Pogledajte snimak: Najgledaniji nastup u historiji “Zvezda Granda” pripada jednom Bosancu, teško da će ga iko nadmašiti

Šou “Zvezde Granda” godinama obara rekorde, jedan je od najgledanijih na čitavom Balkanu i najpopularniji kada je riječ o muzičkim takmičenjima.

Mnoge današnje zvijezde svoje prve korake napravile su upravo u ovom talent šouu, a više hiljada talentovanih pjevača, tada amatera okušalo je svoju sreću na Grandovoj sceni i kroz takmičenje stare pjesme ponovo plasirale u orbitu.

Gotovo svaka pjesma koja se maestralno otpjeva u ovom takmičenju postane ponovo popularna, ali se rijetko dešava da verzija takmičara postane traženija od samog originala.

Međutim, to se desilo davne 2012/13, kada se u takmičenju pojavio Amar Jašarspahić Gile i maestralno izveo pjesmu “Imam ljubav, ali kome da je dam” – javlja Grand.Online.

Njegova verzija hita Peđe Medenice nadmašila je odavno original i danas broji čak 68 miliona pregleda na zvaničnom Jutjub kanalu emisije, što je ujedno i najgledaniji nastup u historiji “Zvezda Granda”.

Ovaj rekord teško da neko od takmičara može da obori, budući da naredni najgledaniji video iz takmičenja broji “samo” 21 milion na Jutjubu.

A da je ovaj Giletov nastup osvojio sve govori i 8 hiljada komentara koji ujedinjeno tvrde da je ovo najbolje otpjevana pesma ikada u “Zvezdama Granda”.

“Kakva emocija ljudi. Hiljadu puta slušala, a svaki put kao da slušam prvi, čak i godinama kasnije”, ”

Ovo se zove pjevanje, ovo je pobjednik”, “Nikada nisam vidjela i osjetila da je neko sebe ovako dao u jednoj pjesmi. Bravo, Gile”,

“Ovo će zauvijek ostati najbolje otpevana pjesma i izvođenje ikoga ikada”, samo su neki od komentara na Giletov nastup iz “Zvezda Granda”.

Pogledajte nastup.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.