Pogledajte snimak, Nermin Handžić veoma samouvjereno uoči finala Zvezda Granda poručio: “Nisam se tresao ni u prethodnim krugovima pa neću ni sad”

Nakon dest mjeseci napete i uzbudljive borbe, konačno je došao dan kada će se proglasiti pobjednik ove sezone takmičenja ”Zvezde Granda”!

U Grandovom studiju na Košutnjaku okupilo se 16 finalista koji su spremni kao zapete puške da se u velikoj završnici pokažu u najboljem sjaju.

Ništa nije moglo da promakne ekipi Grandovog portala, koja je uz kandidate bila od prvog dana, pa tako i danas kada ćemo saznati ime najboljeg.

Vodimo vas iza kulisa!

Prvi takmičar na kojeg su naletjeli bio je Mustafa Mehić koji ih je zbunjeno pitao da li smo počeli sa radom, s obzirom da se on još uvijek nije obukao za nastup.

– Vi ste možda počeli ali ja se ne oblačim dok Hanad ne izađe na scenu, on prvi nastupa- rekao je Mehić, te su odmah otišli do Džehverovića da ga potjeraju na scenu.

– Čeka nas vatra, znoj, energija. ”Deep purple” počinje prvi- najavio je finalista.

Spremnija i zanosnija nego ikad, Nikolina Đekanović u glamuroznoj toaleti kratko je poručila da će u velikom finalu leteti perje.

-Pršatće sve!- kazala je.

Šetajući hodnicima Grandovog studija zatekli su još finalista u neobičnim odevnim izdanjima, a verovatno najprovokativnija bila je Tamara Živković u pocijepanom kombinezonu.

– Iscjepao me Damiano- rekla je ona aludirajući na svog stilistu.

Problem oko oblačenje sigurno je imao Alem Bajrović koji je zbog odjela koje će nositi morao da prestane sa treninzima.

– Šta da radim, dopao mi se taj smoking a pošto sam već krupan, ne teniram mjesec dana da bi ušao u njega- požalio nam se Bajrović.

Ono što smo svakako primjetili da je slično svim finalistima jeste manjak treme, a Sandra Mladenović za to ima samo jedno objašnjenje.

– Mislim da smo neka hibridna generacija- našalila se, dok je Nermin Handžić dodao:

– Nisam se tresao ni u prethodnim krugovima pa neću ni sad- samouvjeren je bio.

U međuvremenu je finale i počelo, a o tome čitajte na linku ispod!

Fantastični Tešnjak Nermin Handžić “razvalio” u finalu Zvezda Granda, može li do pobjede?!

Raspjevano je bilo i u bekstejdžu i na sceni, a takmičari se nisu libili da pred kamerama zagriju glasne žice.

Na prvi pogled složni i prijateljski nastrojeni, finalisti su se ipak zamalo posvađali oko jedne stvari- zlatne statue koju će odnijeti pobednik ”Zvezda Granda”.

– Meni najljepše stoji zar ne?- pitao je Alem, dok je mladi Crnogorac Željko Vukčević tvrdio da je on ipak više zaslužuje.

– Četri godine sam ovdje, bukvalno sam fakultet završio onaj ”zvezdograndovski”- kroz smijeh je poručio.

Zaslijepljeni sjajem ove važne nagrade, takmičari su jedva primjetili da je jedan od finalista oteo statuu i zaputio se u nepoznatom prvacu, a ekipa emisije tvrdi da se ovakav skandal, čitajte šala, odavno nije dogodio!

Šta se desilo sa statuom i koji kandidat se udusio da je odnese, pogledajte u videu ispod:

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.