Pogledajte snimak: Željko Komšić se veselio uz prelijepu sevdalinku pa častio muzičare

Da Milorad Dodik nije jedini član Predsjedništva Bosne i Hercegovine koji se voli razveseliti uz muziku, pokazao je i Željko Komšić koji je snimljen i kako časti muzičare.

Na dva videosnimka koja su poslata Klix.ba vidi se Komšić koji se veseli uz numere “Lijepa hanuma” i uz popularnu novu pjesmu “Ponoć” iz filma “Toma”.

Jedna od najljepših sevdalinki ikada “Lijepa hanuma” je Komšića izgleda posebno ganula s obzirom na to da je ustao i da počasti muzičare.

Usput je čini se i zatražio da mu odsviraju posebnu pjesmu.

Gestom je Komšić pokazao i da očigledno ima “kafanskog bontona” s obzirom na to da je “kićenje harmonike” na veselju jedan od osnovnih načina afirmacije rada tih umjetnika.

Inače, veselje uz tamburaše kojem je prisustvovao jedan od tri državna predsjednika je snimljeno u etno selu “Čardaklije” koje se nalazi nedaleko od Bosanskog Petrovca.

Komšić se prilikom današnje ranije posjete Bihaću sastao sa gradonačelnikom Šuhretom Fazlićem.

Posebna pažnja na tom sastanku bila je usmjerena na trenutnu situaciju s migrantima, ali i na neke od razvojnih projekata za ovaj kraj, poput bihaćkog aerodroma.

Nakon posjete Bihaću i susreta sa općinskim vlastima i načelnikom Šuhretom Fazlićem te nakon posjete Bosanskom Petrovcu, Komšić se danas družio i sa građanima u Travniku što je također zabilježeno fotoobjektivima.

Pogledajte i snimak iz Bosanskog Petrovca.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.