Pogledajte šta je Željko Komšić rekao o Mijatoviću, odmah se oglasio i Vojin!

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić gostovao je sinoć u emisiji Polis na televiziji Sarajevo.

U jednom trenutku ga je voditeljica upitala kakvo mišljenje ima o Vojinu Mijatoviću i njegovim šansama na izborima.

“Ja bih volio da vam mogu reći da ima šanse. Nisam siguran iskreno da vam kažem poznavajući stanje duha u Republici Srpskoj.

Ali ono što Vojin Mijatović radi je ljudi jedan proces koji je beskrajno vrijedan za Bosni i Hercegovinu. On pravi nešto što bi trebalo da naraste u veliku ideju i u RS. A ne da se samo mi dičimo ovdje kako nam je stalo do Bosne i Hercegovine.

Ako on uspije u onome što radi svi ćemo imati koristi pa i mi ovdje u Sarajevu. I zato ga podržavam i zato mislim da radi dobre stvari”, kazao je između ostalog Komšić.

Nakon njegovog gostovanja oglasio se i Mijatović, a njegovu poruku sa Facebooka prenosimo u cijelosti. Na dnu teksta možete pronaći i video izjavu Komšića.

“ŽELJKO KOMŠIĆ O MENI

Hvala na podršci, hvala na mišljenju, toliko više jer dolazi od čovjeka koji je tri mandata predsjednik BiH i koji će nakon oktobra još četiri godine biti predsjednik države.

Građanska BiH sa jednim predsjednikom, sa Vladom BiH, sa prosječnom platom od 5000 KM i prosječnom penzijom od 2000 KM je i Željkov i moj politički cilj.

U takvoj BiH nema mjesta za mnoge političke parazite koji danas postoje samo zbog lažne konstitutivnosti, entitetskih raspodjela, supljih etnonacionalnih zaštita, zbog kojih su građani BiH tužni i siromašni.

Samo građanska BiH, a do tada konstitivni paraziti samo lajte i lažite”, napisao je Mijatović priloživši video.

Pogledajte.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.