Pogledajte urnebesno gostovanje Nikole Nikića na TV SA: Voditeljica prasnula u smijeh, on brisao suze

Legenda FK Željezničar Nikola Nikić bio je gost Vikend programa TV Sarajevo, a pričajući o svom iskustvu u svijetu glume prasnuo je u smijeh te su i on i voditeljica završili u suzama zbog njegovog načina pripovijedanja.

Nikić, bivši bh. nogometaš i trener, bio je gost Televizije Sarajevo povodom Vaskrsa te je emisiju započeo u ozbiljnom tonu govoreći kako provodi ovaj blagdan sa svojom porodicom.

“Imam dvije kćerke i sina, osmero unučadi, puna kuća”, kazao je te se našalio da nije uspio sve ni prebrojati kazavši da mu “matematika nije jača strana”.

Također, govorio je o okupljanju nogometnih zvijezda u selu kraj Modriče koje je zakazano za 28. juli.

“Poslao sam pozive za 150 ljudi. Pitaju me zašto toliko, a rekoh:

‘Plašim se da nas pola ne preselimo, a pola se raspemo, ali bit će nas 50/60'”, kazao je Nikić nasmijavši voditeljicu Goranu Kurteš Hujić dok je i sam suzdržavao smijeh.

Nikić se tokom emisije osvrnuo i na svoju ulogu u filmu “Praznik u Sarajevu” te je kazao: “Te dvije minute snimao sam čitav dan”, nasmijavši se.

“Tad je prvi put bilo – ona moderna klizna vrata – i ja sam u svom tom bunilu izašao i lupim u ona zatvorena vrata. Kažu oni meni: ‘Nemoj izvoditi’, ‘Šta nemoj izvoditi, ja imam potres mozga'”, ispričao je kroz smijeh.

Dok se i Kurteš Hujić smijala nastavio je kroz smijeh: “Sad se divim ovim glumcima, sestro draga, mila.

O Bože sačuvaj. Kako su ovi dole snimali ‘Sutjesku’, ‘Bitku na Neretvi'… prije bi se rat završio nego što bih ja film završio”.

“O sestro draga, mila”, govorio je dok je brisao suze od smijeha odgovorivši voditeljici da je “lakše igrati nogomet, nego glumiti”.

Nikola i voditeljica uglas su se smijali te nisu mogli nastaviti u ozbiljnom tonu, a kad ga je Gorana upitala šta trenutno radi, ponovo su prasnuli u smijeh.

Nikić se izvinio, a voditeljica mu se zahvalila jer je nasmijao cijelu ekipu u studiju te jer im je svojim anegdotama popravio dan.

Pogledajte snimak.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.