Pojedini zagrebački fanovi napadaju Aleksandru Prijović: “Ne bih išla više, nepravedno je”

Neki fanovi Aleksandre Prijović nezadovoljni su jer smatraju da je atmosfera na njezinom četvrtom koncertu bila višestruko bolja nego na prvom te da je pjevačica najbolje goste sačuvala za četvrtu večer. Nakon što je Aleksandra objavila video s četvrtog koncerta, u komentarima su joj se javili fanovi koji smatraju da su oštećeni te da nije u redu da oni koji su prvi kupili kartu ne dobiju najveći spektakl od pjevačice.

“Nije baš ispalo fer prema nama koji smo kupili karte za prvi koncert.

Ne želim ulaziti u izbor gostiju niti sam ja kupila kartu zbog njih, ali činjenica je da je prvi koncert trajao najkraće, a za njega su većinom karte kupili oni najvjerniji koji te stvarno vole i slušaju, i to pola godine prije koncerta.

Jučer u ponoć je koncert još uvijek trajao, a mi koji smo bili na prvom koncertu smo već u to vrijeme bili ili doma ili na putu do doma.

A svi smo kartu platili jednako.

Aleksandra, volim ja tebe, ne osporavam da je ovo veliki uspjeh i svaka čast na pet rasprodanih Arena, ali nije ispalo korektno”, napisala je jedna od fanova.

“Ne bih više išla…”

“Ne bi išla više samo jer je ispalo nepravedno, umjesto da je prvi brutalan pa onda slabije, ona obrnuto napravi, baš sam razočarana”, dodaju fanovi.

“Sigurna sam da ste se zabavili puno više nego mi na prvom koncertu”, pišu.

“Svaka čast na ogromnom uspjehu, ali nisi ispoštovala sve fanove jednako kao što si obećala prije početka turneje.

Rekla si da ćeš na svakom koncertu napravit istu atmosferu i da će svi koncerti bit jednaki. Pritom ne govorim o odabiru gostiju jer su svi gosti bili velike zvijezde, već o trajanju koncerta i mnogim drugim stvarima… Ispada da se ne isplati ići na tvoje prve koncerte”, prigovaraju.

Neki fanovi brane Aleksandru i smatraju da je pjevačica htjela prvo ispipati teren sa zagrebačkom publikom i da je sasvim logično da se opustila tek nakon prvog koncerta – prenosi Index.hr.

Podsjetimo, među gostima Prijovićke bila je i Lepa Brena kojoj je Aleksandra snaha.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.