Poklon za građane koji su pretplatnici: Film “Deset u pola” premijerno u novogodišnjoj noći na Moja TV

Komedija oskarovca Danisa Tanovića koja je osvojila publiku na ovogodišnjem SFF-u bit će emitovana 1. januara na servisu MY TV u 00:30 sati, nakon novogodišnjeg programa.

Film je dostupan svim gledaocima iz BiH koji kupe pay-per-view kartu za novogodišnji show „Pozdravi staru i dočekaj novu 2022. uz MY TV!“*, a besplatan je za sve Moja TV i Moja webTV korisnike.

“Deset u pola” govori o prijateljstvu i porodici. Inspirisan je jednim od najkontroverznijih gastronomskih pitanja: Gdje se mogu pojesti najbolji ćevapi u gradu?

Zbog prava na distribuciju koja ograničavaju njegovo emitovanje samo na teritoriju Bosne i Hercegovine, film neće biti emitovan za korisnike izvan BiH.

Helena Vuković, koja u filmu tumači lik kćerke jednog od dvojice ćevabždija, sa Tarikom Filipovićem vodit će vas kroz novogodišnji show „Pozdravi staru i dočekaj novu 2022. uz MY TV!“ koji počinje 31. decembra u 21 sat.

Film „Deset u pola“ je nastao uz podršku BH Telecoma, a u naredne tri godine kompanija će investirati 18 miliona KM u produkciju audio-vizuelnog sadržaja za BH Content Lab.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.