Pometnja u kafiću u Tešnju, reagovala policija

MUP ZDK je objavio saopštenje za javnost čije djelove prenosimo u nastavku.

– Dana 13.12.2021. godine, u 12,30 sati, putem telefona u u dežurnu službu Policijske stanice Tešanj se obratilo lice H.N., iz Tešnja, i tom prilikom prijavio žensku osobu M.E., iz Tuzle, i još jednu žensku osobu, da su od istog otuđile određen iznos novca iz novčanika, mobilni telefon marke “Nokia”, pečat od firme i ključeve od ugostiteljskog objekta.

Daljnji rad na dokumentovanju prijavljenog krivičnog djela poduzimaju istražitelji Policijske stanice Tešanj – saopšteno je.

– Dana 13.12.2021. godine, u 07,40 sati, putem telefona u dežurnu službu Policijske stanice Usora se obratilo lice Ć.I., iz Usore, i tom prilikom prijavilo da je u toku noći 11/12.12.2021. godine, u mjestu Žabljak, od strane nepoznatog lica izvršena teška krađa u objekat firme “Ćosićpromex” d.o.o. Usora, iz kojeg su tom prilikom otuđena dva aparata za zavarivanje, dok su iz dva teretna motorna vozila koja su se nalazila u krugu navedene firme otuđena četiri akumulatora i oko 150 litara pogonskog goriva. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Usora – dodaje se u saopštenju.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.