Popović nije htio da je primi u takmičenje Zvezda Granda: Krstinja smršala 80 kg i zadnjim nastupom osigurala potpis ugovora!

Posljednje Zabava

Žar borbe i želja za prolazak u dalje takmičenje u zadnjoj emisiji Zvezda Granda pokazali su Bojan Pavlović (21) iz Kragujevca i Krstinja Todorović (24) iz Podgorice.

Oba takmičara briljirala su u “Zvezdama Granda” i “objasnili” kako se bori za četvrfinale.

Prvi takmičar čiji je mentor Bosanac, predstavio se pjesmama “Hiljadu suza majko” i “Ja dečko, čuj me mala”, dok je druga, zajedno sa Šerifovićkom odabrala numere “Ja volim svoj greh” i “Insomnija”, što je rezultiralo izjednačenim brojem glasova.

Uslijedilo je preglasavanje u kojem je Krstinja odnijela pobjedu, što je navelo Sašu Popovića da otkrije da je u posljednjem trenutku odobrio njeno učešće u ovogodišnjoj sezoni..

“Kad sam vidio da si se ponovo prijavila za “Zvezde Granda”, moram da kažem da sam dugo razmišljao. Mislio sam se “Šta sad da je primim, opet ćemo je napasti za kilograme,”, ali samo da znaš da sam u posljednjem trenutku dao zeleno svijetlo za tebe. I ti si se ove godine potrudila i alal ti vera, svaka čast – rekao je Popović i pohvalio njenu kilažu, budući da je zbog takmičenja skinula više od 80 kilograma.

“Ova dva kandidata su fenomen “Zvezda Granda”. Krstinja, ti si fenomen zato što si pokazala brutalno pjevanje, ti si najbolji vokal Crne Gore ikada. Drugo, pred milionima si pokazala borbu sa samom sobom, disciplinu, volju, želju, rad, trud, nešto što malo ko može mentalno da izdrži. Ti si se transformisala i dokazala da možeš sve – poručila je Karleuša, dok je drugom takmičaru rekla da je bio sjajan, kao i da je savršeno stilizovan za takmičenje.

“Top si, čaroban na neki poseban način – dodala je Jelena, dok je i Ana pohvalila Bojanov stas i glas.

“Ti si napravila podvig zbog čega se mnogi takmičari ubuduće ugledati na tebe, ne samo zbog kilaže, nego zbog borbe. Svaka ti čast, divno si pjevala – dodala je Bekuta.

Oba takmičara pohvalila je i Snežana Đurišić, ali je obrazložila da je Krstinja vrsna pjevačica i da joj je zbog toga dala prednost.

Poenta takmičenja je da se kandidati pojavljuju “sveži i drugačiji” i pjevački i sa energijom i autfitom, što su upravo ova dva takmičara i uradila i što je pohvalio Đorđe David.

– Vi ste lutke, ovako treba da izgleda nastup u “Zvezdama Granda”- dodao je Đorđe, dok je Viki prokomentarisala da su bili bez greške.

Ni mentori nisu krili svoje oduševljenje onim što su njihovi kandidati pokazali na sceni. Marija Šerifović bila je toliko sretna što je njena takmičarka briljirala da je na kraju poručila:

“Ja sam toliko ponosna na tebe da sam spremna da se odreknem svega i da svoj život podredim jednom takmičenju!

Leave your vote