“POPUCALI ZIDOVI” Pogledajte kako je Muharem Hadrović oduševio Sašu Popovića u Zvezdama Granda na prvoj audiciji

Kada se prvi put pojavio pred Sašom Popovićem na audiciji Zvezda Granda, Muharem Hadrović imao je ogromnu tremu, ali i snove da jednoga dana postane pjevač za kog će znati ciejla regija.

Nevjerovatno talentovan, ambiciozan i šarmantan, ovaj momak iz Olova uspio je da oduševi direktora “Granda” i samo jednim predstavljanjem promijeni svoj život.

A sve je krenulo od audicije u Tuzli, nakon čega je uslijedio i poziv na učešće u “Zvezdama Granda”, dok je sve ostalo historija.

Ovaj nepopravljivi romantik, maestralnih vokalnih sposobnosti za kratko vrijeme takmičenja postao je miljenik publike i jedan od najjačih kandidata iz tima Đorđa Davida, što ga je negdje i dovelo do finala.

– Mnogo sam muzički napredovao – priznao je Muharem gostujući u emisiji “Zvezde Granda Specijal”, a u prilog tome svjedoči i snimak sa čuvene audicije na kojoj se Popoviću predstavio pjesmom “Krasiva” svog idola Zdravka Čolića.

Čim je vidio snimak iz Tuzle, Muharem je odmahnuo rukom, a kako bi pokazao nevjerovatan napredak u pjevanju, odmah nakon toga je uživo zapjevao Čolin hit.

– Je l’ ovo bilo u nekoj školi, učionici? Ti kad si pustio glas popucali su zidovi – konstatovala je Sanja Kužet, a pjevač dodao da se ni ne sjeća detalja susreta sa Popovićem, budući da je bio pod tremom.

– Ja se ne sjećam da je ovo ovako moćno bilo – rekao je finalista čiju audiciju možete da pogledate u nastavku.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.