in ,

Popularna TV voditeljica Sanja Kužet otkrila nepoznate detalje iz svog života: Priznala da se nije bilo lako istaći u emisiji “Zvezda Granda”

Sanja Kužet je otkrila i da se njen stil s vremenom mijenja

Publika primjećuje da Sanja Kužet uvijek sija, da ima savršenu figuru i prirodnu ljepotu, ali povremeno joj se zamjera izbor garderobe.

Mnogi za nju vjeruju da je pravi pobjednik emisije “Zvezde Granda”, jer je uvijek tu i uvijek dominira svojom pojavom.

“Još nisam pjevačica, ali stvarno mislim za sebe da jesam donijela jedan pečat toj emisiji. I meni je drago zbog toga, jer nije lako u onom zvijerinjaku istaći se, ali ne po svaku cijenu. Naprotiv”, kaže Sanja.

Sanja je otkrila i da se njen stil s vremenom mijenja.

“Stvar ukusa što se tiče tog stajlinga, definitivno moda se mijenja. A i Sanja je tada bila mlađa, pa je neki dekolte mogao da prođe. Sanja je sada tridesetsedmogodišnjakinja sa dva velika dječaka, starijim čak koji ima 12 godina. Tako da ja zaista smatram da čovjek kroz život treba da se mijenja”, istakla je ona.

Ostale vijesti iz ove rubrike pratite OVDJE.

Ovo je nasmijalo mnoge, mi plačemo od smijeha: Dragan Čović predložio građanima plaćanje jedne marke za televiziju tzv. Herceg-Bosne

Kopredsjedavajući Američko-evropske inicijative Reuf Bajrović o prijetnjama iz RS: “Vlasti iz tog entiteta traže odavno da se OHR ugasi i ne treba preuveličavati”