Popularni mladi pjevač Ibro Bublin poslao vrlo iskrene poruke: “Mislim da Sarajevo i Beograd veže neka posebna veza, to znam i po mojim prijateljima”

Pjevač Ibro Bublin odnio je pobjedu u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ prie nekoliko godina i od tada njegova karijera ide samo uzlaznom putanjom.

Od momenta kada se prvi put pojavio na sceni, pa sve do danas važi za jednog od najboljih pjevača mlađe generacije, a sada se prisjetio vremena koje je proveo u takmičenju.

Ne krije da je tada imao veliku tremu, ali ističe da mu je učešće promenilo život iz korijena i da od tada više ništa nije isto.

Od tada ga veže i posebna ljubav za Beograd gdje je stekao veliki broj prijatelja i gdje je počeo svoju muzičku karijeru.

-Volim Beograd i vezan sam jako za ovaj grad, volim ljude ovdje.

Ipak, moram prvenstveno da se zahvalim muzici za sve to, ona me je povezala i tako sam upoznao tako divne ljude i dobre saradnike.

Jeste da me za Beograd veže posao, ali mislim da Sarajevo i Beograd veže neka posebna veza, to znam i po mojim prijateljima – rekao je on nedavno za Grand.

Pjevač se prisjetio i momenta kada je pvi put stao na Grandovu scenu, a kako kaže tada nije razmišljao o pobjedi koja je došla kasnije.

-Imao sam jako veliku tremu, samo sam mislio na nastup i kako će sve to da izgleda, kako ću ja da sve to da svarim u sebi i kako ću da se ophodim prema žiriju što se pjesama tiče.

Hvala Bogu, pa je sve ispalo kako treba što je i rezultiralo mojom pobedom na tom takmičenju.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.