Portugalci krenuli ka Bilinom polju, djevojka potrčala prema Ronaldu, reagovala policija

Reprezentacija Portugala je oko 19 sati napustila hotel Zenica te se uputila na na stadion Bilino polje gdje će večeras igrati utakmicu osmog kola kvalifikacija za Euro protiv Bosne i Hercegovine. U jednom trenutku jedna od navijačica je probila kordon policije…

Ispred hotela ih je sačekala grupa od nekoliko stotina navijača koji su uzvikivali ime Cristiana Ronalda te ga pozdravili sa njegovim karakterističnim uzvikom “Siu” sa kojim Portugalac proslavlja pogotke.

U jednom trenutku jedna od navijačica se nekako provukla te se uputila prema njemu i svega nekoliko trenutaka prije nego što će ga zagrliti…

Policija je reagovala i spriječila je u njenom naumu.

Ronaldo je stajao ispred, razočarano gledao i gestikulacijom se izvinio djevojci što nije uspjela da se fotografiše sa njim – javlja Klix.

Sve vrijeme je gledao kako policija spriječava mladu djevojku da priđe i fotografiše se sa jednim od najboljih nogometaša svih vremena te je reakcijom dao naslutiti da mu je žao što nije uspjela.

Ronaldo će večeras sa Portugalcima gostovati na Bilinom polju u utakmici koja počinje u 20:45 sati uz direktan prijenos na BHT.

Prava euforija zavladala je u BiH nakon što se Ronaldo pojavio.

Svi žele da se slikaju s njim.

Pogledajte snimak iz Zenice.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.