in ,

Poznata hrvatska voditeljica Nikolina Pišek Ristović i njena kći otrovale se plinom u stanu u Zagrebu

Poznata hrvatska voditeljica Nikolina Pišek Ristović i njena kći Una otrovale su se ugljikovim monoksidom u domu u Zagrebu

Poznata hrvatska voditeljica Nikolina Pišek Ristović i njena kći Una otrovale su se ugljikovim monoksidom u domu u Zagrebu.

Blic piše da je pukla plinska cijev koji osigurava grijanje cijele zgrade. Incident se dogodio u noći sa subote na nedjelju, a voditeljica i kći su vozilom hitne pomoći prebačene u bolnicu.

“Ne znam u čemu je greška, riječ je održavanim instalacijama. Majstori su bili prethodnih dana i pregledali sve instalacije. Bilo je sve ok. Trenutno je u toku renoviranje zgrade zbog posljedica potresa. Ne mogu nikoga optužiti da je kriv za ovo što se dogodilo, samo želim da nadležni organi utvrde što se dogodilo, jer se radi o dva ljudska života koja su ovim bila ugrožena”, rekla je Nikolina za Blic.

“Primljene smo kći i ja u nedjelju u ranim jutarnjim satima u bolnicu s teškim trovanjem plinom. Slučajnost nas je spasila. Moj suprug koji nije bio Zagrebu je reagirao najbolje moguće. Da je moja odluka bila sprovedena mi ne bismo bile žive. Čula sam se sa suprugom kada sam došla iz grada s kćeri, rekla mu da idemo da gledamo film. Nazvala sam ga oko ponoći i rekla da se ne osjećam dobro i da Una povraća. Rekla sam mu da ću ujutro otići kod doktora. Međutim, on je inzistirao da odemo tu večer. Pozvao me je poslije ponovo, ali se nisam javljala na telefon, jer sam očigledno izgubila svijest. Kasnije sam od njega čula da je redom zvao prijatelje, te uspio dobiti jednog našeg prijatelja”, ispričala je.

Haradinaj poručio Vučiću: Bolje vam je da priznate Kosovo, u suprotnom nastavljamo put ka ujedinjenju sa Albanijom

Tuži kladionicu, jer odbija da mu isplati novac