in ,

Poznati glumac Adnan Hasković burno reagovao zbog analitičarke Ivane Marić, ali i predsjednika SDP-a Nermina Nikšića

Poznati glumac Adnan Hasković oglasio se na Facebooku gdje je komentarisao situaciju u vezi s analitičarkom Ivanom Marić, a govorio je i o izjavi predsjednika SDP-a Nermina Nikšića

Poznati glumac Adnan Hasković oglasio se na Facebooku gdje je komentarisao situaciju u vezi s analitičarkom Ivanom Marić, a govorio je i o izjavi predsjednika SDP-a Nermina Nikšića koju je dao za FTV.

“Nakon temeljnog nepoznavanja historije Bosne od strane uvažene analitičarke Ivana Marić i već odavno tragikomičnog Nermina Nikšića koji staje u njenu zaštitu pravdajući taj njen čin kao jedan skeč i geg (kako mi to u našoj profesiji nazivamo) u želji da se ona dopadne Zapadu na izlaganju u Londonu, sada vidimo još zanimljivije stavove uvažene analitičarke, ovaj put u drugačijem žanrovskom izražaju, dramska tragedija.

UZP i Praljak presude diskutabilne? Haški tribunal nije ničije mišljenje promijenio? Bošnjački političari slali ljude u Hag samo da bi što više prikazali patetiku? Mene zanima na čijoj je tačno platnoj listi uvažena analitičarka i oni koji je delegiraju za dogradonačelnicu glavnoga grada? Njihov prijedlog i ovo čemu svjedočimo mi apsolutno daje za pravo da razmišljam na takav način!

Doživljavali smo od bivšeg gradonačelnika nemušte izjave, nedostatak temeljnog obrazovanja, kompetentnosti, stidjeli se u njegovo ime kad nešto izvali, ali bar u njegovoj suštini se krila dobra namjera za ovaj grad! Ovako nešto još nismo doživjeli, ovo je, usudio bih se reći, jako opasno po naše društvo. Ako uvažena analitičarka postane dogradonačelnica glavnoga grada, trebamo svi zajedno kao društvo dobro da se preispitamo”, napisao je Hasković na Facebooku.

Bivši komandant NATO-a Philip Breedlove upozorava: “Slijedi sukob Rusije i Amerike oko Zapadnog Balkana”

Maratonski govor Milorada Dodika u NSRS: “Bošnjaci svojataju visokog predstavnika, a on njih favorizira!”