Pravo političko usijanje u RS, Draško Stanivuković pozvao SNSD da odmah to urade i da ga smjene: “Doživjet će debakl”

Nakon što je predsjednik Gradskog odbora SNSD Vlado Đajić pozvao je Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke da podnese ostavku, Stanivuković mu je odgovorio da je u srijedu sjednica Skupštine grada, te pozivao SNSD da na dnevni red doda tačku o njegovom opozivu.

“Mogu to da urade sad u srijedu ili bilo kada, ja ih pozivam, ali doživjet će debakl”, rekao je.

Naveo je i da je ovo teren na kojem još uvijek dominira režim.

“Čak i ako to učine pet minuta pred sjednicu”, kazao Stanivuković, uvažiće prijedlog većine u Skupštini dodaće tačku o svom opozivu u dnevni red sjednice. Gradonačelnik to može, ali koalicija u Skupštini za to, tvrdi, nema hrabrosti

Čestitao je svima koji su postigli uspjeh na izborima Savjeta mjesnih zajednica.

“Očekujem da će ti ljudi, bez obzira iz koje političke organizacije dolazili, da će surađivati i sa skupštinom, i sa gradom i sa načelnicima i da ćemo imati važnu koheziju.

Moja važna poruka je bez obzira ko je pobijedio i iz koje je mjesne zajednice ili političke organizacije, grad Banjaluka će posvećno da radi za svaku mjesnu zajednicu i nikakvi izbori ili veća izlaznost ili manje, ne mogu i ne smiju da grad Banjaluka posmatra mjesne zajednice na važan način i da ulaže ravnomjerno“, rekao je Stanivuković – prenosi N1.

Nekoliko puta je ponovio:

“U 43 mjesne zajednice sam pobijedio kao gradonačelnik, PDP je pobijedio u samo sedam, sada smo pobijedili u 14. Što znači, da naša stranačka infrastruktura je narasla sa sedam na 14 mjesnih zajednica. To su egzaktni podaci.”

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.