Predsjednik DNS-a Nenad Nešić se opasno obrušio: “Mirko Šarović bi mogao negdje na rehabilitaciju”

U Banja Luci je zasjedalo Predsjedništvo DNS, a na sjednici su određeni nosioci lista za izborne jedinice za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

Biće to, prema zaključku koji je saopštio predsjednik stranke Nenad Nešić: Duško Ivić, Dane Malešević, Mirko Savičić, Dejan Karanović, Slaven Dujaković, Milenko Zupur, Boris Trninić, Marko Kubatlija, Slavko Dangubić.

Određeni su i nosioci lista za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i to: Aleksandar Glavaš i Savo Topić u izbornim jedinicama tri i dva, dok će u izbornoj jedinici jedan ime nosioca liste biti odlučeno danas ili sutra – prenosi N1.

“Konstatovali smo da se Republika Srpska kreće u lošem pravcu zbog čega je s jedne strane odgovoran Dodik za loš pravac,

put bahatosti i korupcije, s druge strane ostatak opozicije koja je bezidejna i koja nema šta da ponudi”, rekao je Nešić obrušavajući se i na Mirka Šarovića, predsjednika SDS koji će ispred te stranke u trku za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

“On nema nikakve šanse da pobijedi Željku Cvijanović na izborima u oktobru mjesecu. Jedini koji može u ovom trenutku, a to govore sva istraživanja i to su reakcije u samom narodu da pobijedi Željku Cvijanović i aktuelni režim što se tiče kandidata za člana Predsjedništva to sam ja”, rekao je Nešić konstatujući kako nije zahvalno govoriti o sebi.

On je konstatovao da DNS ima energiju, znanje i zna šta hoće.

“Ja sam kadar i stići i uteći, a Šarović nije kadar ni stići ni uteći. Upravo je to ono za šta se bori treći put, a to jeste da Republika Srpska nije crno-bijeli svijet, nego je Republika Srpska srpski svijet, crven, plav, bijel, a Šarović i Dodik se bore za crno-bijeli svijet. Upravo protiv toga se bori treći put.

Ako je Šarović promjena i ako taj Šarović ima energiju uz svo uvažavanje prema Mirku Šaroviću, onda nešto ovdje ne štima. Gospodin Šarović bi mogao negdje na rehabilitaciju, a treći put zna svoj put”, rekao je Nešić.

“Želimo snažnu Republiku Srpsku, ekonomski snažnu, sa jakim zdravstvom, obrazovanjem i energetikom. Spremni smo sa svima da sarađujemo koji su spremni da podrže naš treći put za Republiku Srpsku”, rekao je Nešić ističući da DNS želi da povećava plate, a ne nacionalne tenzije.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.