Predsjednik HDZ-a Dragan Čović gostovao u Fojnici, samouvjereno je ustvrdio: “Siguran sam da će opći rezultat biti odličan”

HDZ se oglasio saopštenjem za javnost koje u nastavku prenosimo u cijelosti.

– Predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH i HDZ-a BiH Dragan Čović danas je posjetio Fojnicu, te održao radni sastanak s članovima Općinske organizacije HDZ-a BiH Fojnica.

Na sastanku se razgovaralo o aktualnim prilikama u Fojnici, važnim projektima za ovu općinu koje je potrebno realizirati u sinergiji s višim razinama vlasti.

Istaknuta su dva glavna projekta, izgradnja osnovne škole po hrvatskom planu i programu i izgradnja vrtića.

Također, govoreno je i o dosadašnjim i predstojećim aktivnostima stranke, koje je prezentirao predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Branko Stanić.

Stanić se posebno osvrnuo i na pripreme za predstojeće Opće izbore u BiH, kao i na aktivnosti izbornog stožera, pri realizaciji programa te svih drugih planiranih radnji u kampanji do dana izbora.

Na sastanku je iskazana dobra i pozitivna politička atmosfera, kao i vjera u buduće pozitivne pomake kako u gospodarstvu tako i u turističkim, sportskim, pa i svim drugim sadržajima u Fojnici, a ovaj sastanak i potpora, dodatni je motiv svima u Fojnici, istaknuto je na održanom sastanku.

„Ne sumnjam kako ćemo ozbiljno odraditi i naredno razdoblje kampanje, i siguran sam da će opći rezultat biti odličan“, istakao je Čović, uz iskazano zadovoljstvo prezentiranim stanjem i aktivnostima.

Kazao je kako će Fojnica i dalje dobivati podršku i sa viših razina vlasti u svim projektima.

Napomenuo je, kako se do kraja mora voditi pozitivna i aktivna kampanja na terenu.

Uz Čovića, sastanku su prisustvovali i Marinko Čavara, dopredsjednik HDZ-a BiH i nositelj liste za Parlamentarnu skupštinu BiH, Lidija Bradara, članica Predsjedništva HDZ-a BiH i nositeljica liste za Parlament Federacije BiH te Radoje Vidović, predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Županije Središnja Bosna.

Čović je današnje obaveze završio u Deževicama, općini Kreševo, gdje se u Župi Gospe Snježne i Svetištu sv. Jakova susreo sa župnikom don Jozom Majićem – saopšteno je iz HDZ-a.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.