“Predskazanje” Kemala Malovčića, dajdže pobjednice Zvezda Granda Šejle Zonić se obistinilo

Samo nekoliko sati pred početka finala muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ oglasio se bio i legendarni pjevač Kemal Malovčić koji je uputio tada jaku poruku kojom je predvidio ko će da pobijedi u sinoćnom spektaklu. Na kraju se Malovčićevo “predskazanje” i obistinilo. Pobijedila je njegova sestrična Šejla Zonić.

On je imao snažnu poruku za sve one koji prate ovaj šou, a posebnu podršku uputio je sestričini Šejli Zonić.

-Jedan lijep pozdrav za sve fanove. Ovo je moja podrška Šejli na Grandu, čestitam joj i da pobijedi, ako bude sreće, a trebala bi pobijediti – rekao je proslavljeni pjevač.

Finalistkinja je ovaj video podijelila na društvenim mrežama i zahvalila se ujaku na podršci koju joj je pružio tokom takmičenja, a na kraju se Malovčićevo “predskazanje” i obistinilo.

-Moj daidža Kemal Malovčić mi je davno rekao “Prvo škola, pa onda karijera!”. Taj savjet nikada neće otići u zaborav jer sam ga poslušala – napisala je Šejla uz video.

Šejla se ponovo oglasila na društvenim mrežama nakon pobjede.

Šejli naime tokom čitavog dana pristižu zaslužene čestitke od brojnih fanova ali i kolega, zbog čega je odlučila da se svima javno obrati na svom Instagram nalogu.

-Hvala vam dragi moji – započela je Šejla svoju objavu uz emotikom ljubavi i nastavila:

-Hvala vam svima od srca što ste glasali i sa mnom zajedno uzeli ovaj trofej. Sinoć su pobijedili ljubav i prave vrijednosti, a zato se živi!

Među prvima koji su čestitali Šejli pobjedu bile su njene kolege Mirza Selimović, Adil Maksutović, Olja Bajrami, Nermin Handžić kao i mnogi drugi, a spisak se neprestano produžava.

U ekskluzivnom intervjuu koji je dala za Grand Šejla je odmah nakon trijumfa priznala da gaji velike planove i sa osmijehom istakla:

-Više nema povratka nazad, sad samo napred i jako (smijeh). Idem dalje da snimam svoje pjesme i spotove, da gradim svoju karijeri. Ovo je definitivno bila odskočna daska, stepenica za moj put u nešto mnogo veće.

Uoči finala Šejla Zonić za Grand je rekla da ne želi da pobijedi zahvaljujući organizovanom glasanju, već da želi da trijumfuje samo ukoliko ukoliko region smatra da ona to zaista zaslužuje.

-Smatram da je ovo bila zaslužena pobjeda! Od početka sam vidjela koliku armiju imam iza sebe, osjećala sam da imam oslonac i zaista nije bilo potrebe za tim, nego da sve bude fer-plej- rekla je novopečena pobjednica „Zvezda Granda“.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.