Pročitajte novčani horoskop za oktobar: Kažu da će ova tri znaka pratit će neviđena sreća

Poznati ruski astrolog Pavel Globa otkrio je koji znakovi će ostvariti ogroman uspjeh na polju finansija i posla u narednom mjesecu.

Kako kaže, sasvim iznenada zadesit će ih neočekivano bogatstvo.

Radi se o sljedećim znakovima:

Ovan

Ovan će biti jedan od najsrećnijih horoskopskih znakova u oktobru. Astrolog savjetuje predstavnike ovog znaka da se pozabave odloženim poslovima, kao i da posvete slobodno vreme proučavanju i razvoju svojih vještina, to će im donijeti finansijski uspeh.

Bik

Za Bika će drugi jesenji mesec jeseni biti izuzetno povoljan. Novac će im naprosto “padati u krilo”, a bir će uspješni i na svim drugim poljima, vjeruje astrolog Globa. Ono čega, pak, treba da se paze jeste da povedu računa o trošenju, posebno da se ne upuštaju u rizične poduhvate – to će dovesti do gubitaka i loših posljedica.

Vaga

U oktobru 2021, Vaga će moći da poboljša svoju finansijsku situaciju preko poslova sa nepunim radnim vremenom ili kroz neke kratkoročne projekte. Upravo zato predstavnici ovog horoskopskog znaka ne bi trebalo da propuste priliku da zarade i odbiju neke ponude za poslove koje će im donijeti dosta novca.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.