Prošlogodišnji pobjednik Zvezda Granda Mahir Mulalić oduševljen Tešnjacima, Nerminom Handžićem i njegovom porodicom: “Spektakularan je koncert bio zaista!”

U Tešnju sinoć održan spektakularan doček za Nermina Handžića, stigli su brojni gosti, a posebnu pažnju je plijenio prošlogodišnji pobjednik Zvezda Granda, Gračanlija Mahir Mulalić.

Tokom cijelog dana, Mulalić se strpljivo fotografisao sa fanovima, uživao je u ćaskanju sa Tešnjacima, a sve je kulminiralo koncertom na stadionu Luke u Tešnju.

Mulalić se ekskluzivno oglasio za Bhdijaspora.net i otkrio nam je svoje prve utiske.

“Spektakluran je koncert bio zaista. Masa ljudi je bila na stadionu. Sjajan su nam doček priredili Tešnjaci, a porodica Nermina Handžića se pobrinula da sve prođe u najboljem redu”, kazao nam je Mulalić.

Dodao je da teško može uporediti svoj prošlogodišnji doček u Gračanici sa ovim u Tešnju.

“Ja sam pjevao na trgu, a doček za Nermina je organiziran na stadionu tako da je to najveća razlika. Ipak, činjenica je da smo i Nermin i ja dobili spektakularan doček koje će naša mjesta dugo pamtiti”, istakao je.

Mahir nam je na kraju otkrio i da priprema novu pjesmu pod nazivom “Dat će Bog” i da bi ona trebala izaći u julu.

“Pjesma je bržeg ritma, prava ljetnja, a u narednim mjesecima imama zakazane brojne koncerte”, zaključio je Mulalić u razgovoru za Bhdijaspora.net.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.