Pucnjava u Zagrebu, upucani muškarac i žena: Policija otkrila detalje napada!

Rano jutros u Zagrebu je došlo do pucnjave u kojoj su navodno ranjene dvije osobe, javlja Jutarnji list.

Do pucnjave je došlo u Lovinčićevoj ulici na zagrebačkim Donjim Sveticama, nedaleko od sjedišta kriminalističke policije PU zagrebačke u Heinzelovoj ulici.

Prema prvim informacijama, muškarac i žena su u društvu još jedne muške osobe parkirali lično vozilo na spomenutoj lokaciji, a kada su izišli iz automobila prišli su im za sada nepoznati napadači koji su prema njima ispalili više hitaca iz vatrenog oružja.

Kako javlja Jutarnji s mjesta događaja u Lovinčićevoj ulici, negdje oko 4 sata čula se buka, svađa i vriska žene nakon čega se čula pucnjava.

Kako se neslužbeno može čuti, ranjene su dvije osobe iz vozila dok je treća pukom srećom prošla bez povreda. Njih je u vozilu presrelo nekoliko muškaraca koji su ih pratili automobilom, a čim su se zaustavili, uslijedio je napad. Na stražnjem sjedištu auta pogođen je muškarac te suputnica.

Iz tog vozila izlaze dvije nepoznate osobe, muška i ženska, verbalno se sukobljavaju s njima te pješice odmah potom odlaze s mjesta događaja dok vozilo ostavljaju na tom mjestu. Nekoliko minuta kasnije, na istu tu lokaciju dovezla su se četvorica muškaraca od kojih je jedan ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u njihovom smjeru i ranio ih.

U ovom trenutku ljekarska pomoć povrijeđenima se pruža u KB-u Merkur te je utvrđeno da su teško povrijeđeni, ali da povrede nisu opasne po život. Očevid i intenzivno kriminalističko istraživanje su u tijeku, stoji u saopštenju PU zagrebačke

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.