Pukao mu film i to apsolutno ne krije: Vojin Mijatović se nije libio gostujući uživo kod Hadžifejzovića isprozivati mnoge, pogledajte šta je sve poručio!

Potpredsjednik SDP-a Vojin MIjatović bio je gost na Face televiziji u Centralnom dnevniku sa Senadom Hadžifejzovićem. BIlo je baš žestoko, a Mijatović se apsolutno nije libio isprozivati mnoge. Itekako mu je pukao film…

“Zaigrali ste se! Spremite se, bit će grubo, slijedi brutalan i oštar odgovor! Da vidimo kako se snalaze seoske stranke! Marjanović, Efendić i Ogrešević izdali! Ne znaju Nikšića kad ga iznevjere!

Eto vam Nešić, Vukanović, pravi Srbini, pacijenti, neočetnici! Vukanović bolestan!

Lagumdžija je grobar ove države! Bolje bi Bisera sastavila spisak od Bećirovića! SDP ima ključ u rukama! Teško da će SNSD dobiti UIO! Mi ćemo tražiti to mjesto!

SBiH, NES i ZNG izdali! Dali smo im previše prostora, zaigrali su se! Spremite se, slijedi brutalan i oštar odgovor! Ide nova tura, nova avantura, spremite se! Što nisu rekli da su tražili ministra na državnom nivou?! Što ne kažu da sa po jednim poslanikom traže ministra u kantonima, federaciji?!

Glume patriote! NES htio Ministarstvo prometa za svog Jasmina Emrića! Nekorektno izglasavanje u Domu Naroda! Marjanović izdao! Bez Trojke i SDP-a ne bi ušao u Dom naroda, trebao je podržati Brdara! Prešli su crvenu liniju!

Bit će grubo, spremite se u ponedjeljak nakon sjednice SDP-a! Od tada igramo premijer ligu, pa da vidimo kako se snalaze seoske stranke! Bili smo bolesno privrženi projektu Osmorke, dobili smo ozbiljan šamar! Slijedi odgovor! Dosad su imali partnere za razgovor, sad će imati zahtjeve na stolu!

Ne valja vam Vojin koji maše zastavom BiH, evo vam onda tri prsta ispred Parlamenta, eto vam pacijenta, eto vam pravog Srbina!

Nikšić me nervira jer vjeruje ljudima do kraja! Ne znaju oni Nikšića kad ga iznevjere! Sada će vidjeti kako je kad SDP u punom kapacitetu upravlja procesom! SDP se spustio ispod svih nivoa!

Bez potpisa potpredsjednika iz SDP-a nema formiranja federalne vlade! Igor Stojanović je naš kandidat za potpredsjednika! SDP ima ključ u rukama! Sa Edinom Ramićem bi opet bio u kampanji i s njim bih bio u koaliciji! Znamo mi i ko je kriminalac i ko je odgovoran za ovo stanje! SDA, SNSD i HDZ!

Mi smo krenuli sa onima koji nisu kao oni, ali se kao oni ponašaju! Metodologiju su zadržali, samo su boju promijenili!

SDA i DF prave atmosferu da smo mi izdajice! Glasajte za Vukanovića! Što ga ne pitate jel’ bio genocid u Srebrenici?! Dodik se u pregovorima žalio samo na mene! Ja sam Bosanac, to njemu bode uši! Eto vam Nešić, Vukanović, Zahiragić, ja sam izdajnik, plaćenik, ubačeni faktor. Vukanoviću sam zadnji put rekao da mi se više ne obraća do kraja života. Dečko je bolestan! Neka se ženi, pravi porodicu, neka nađe curu jednom u životu!

U Vladi RS-a ne mogu biti ništa, na državnom nivou ne mogu dobiti ništa osim bošnjačke pozicije. Šmit neće ništa uraditi, ušao je u avanturu sa odlukom o nametanju izmjena Izbornog zakona i nema kapaciteta za drugu avanturu! Bećirović je pobijedio uz pomoć 11 stranaka koje mu je obezbijedio Nermin Nikšić! Lagumdžija je grobar ove države! Otkud mu milioni?! Ko je ovdje lud? On profesor, jel’?!

Ne znam da ostale kolege profesori imaju vile na Poljinama, stanove po Istri… Bisera bi bolje sastavila spisak ambasadora neko Denis! Teško da će SNSD dobiti UIO.

Boga mi, neće biti kao što se zamislilo! Mi ćemo tražiti direktorsko mjesto u toj instituciji. Željko Komšić pretjeruje, žao mi ga!

Mojoj supruzi govore da je žena izdajnika, dijete mi pitaju što se zove Una, jer nije srpsko ime! Ljudi s kojima sam radio 15 godina okreću glavu od mene, jer sam rekao da je u Srebrenici bio genocid! Ja u Sarajevo nisam došao s tri prsta, nego sam otišao u Srebrenicu da se poklonim žrtvama!

Što prošli 9. januar nisu skočile Zelene Beretke?! Sad je problem kad je knez doveo cirkus ovdje! Što sam ja manje Bosanac ako sam Vojin i ako se krstim s tri prsta?! E to me boli! Tumačite kako hoćete”, kazao je između ostalog Mijatović.

Pogledajte cijelo gostovanje.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.