Roker iz Zvezda Granda Isak Šabanović otvoreno priznao: “Nervira me kad mi neko kaže da sam postao zvijezda preko noći”

Isak Šabanović, napravio je totalnu pometnju sa prvim pojavljivanjem u “Zvezdama Granda”. Preko noći je postao tema svih medija, a intersovanje za ovim 25-godišnjim momkom dodatno je poraslo u četvrtom krugu koji je bukvalno prekočio. Kao razlog njegovog nepojavljivanja u takmičenju navodi se korona, a na radost cijelog regiona koja je željno iščekivala njegov nastup, iz produkcije je saopšteno da se direktno plasirao u peti krug.

– Koronu sam podnio super, nije se odrazila na glasne žice. Živ sam, zdrav, Bogu hvala, nastavljam. Moram da se zahvalim produkciji što me je vratila u takmičenje, mislio sam da ako ne dođem u peti krug, da me nema više – rekao je Isak.

– Nekako se trudim da se nosim i dalje sa tim komentarima. Meni je i sad čudno kad neko stane i traži da se slikamo, sve je to došlo odjednom. Naravno da sam ja sve ovo sanjao, da sad živim svoj san, ali kad ti sve dođe u 24 sata, pojma nemaš šta se dešava. Probudiš se usijanog telefona – objasnio je Isak i nastavio

– Malo me nervira kad mi neko kaže da sam postao zvijezda preko noći. Prvo, nisam zvijezda, a drugo nije preko noći. Niko ne razumije ove godine koje su iza mene, a na kojima sam radio- rekao je i otkrio da je greškom završio u “Zvezdama Granda”, ali se ne kaje.

-Greška se isplatila. Isto kao i sa fakultetom, greškom sam ga upisao i završio (smijeh) – dodao je. Kaže da je čitava tri meseca čekao da se ponovo pojavi u takmičenju,a sa mentorom Aleksandrom Milićem Milijem pažljivo je osmišljavao nastup. Ipak, strah je bio veći od želje.

– Bio je veliki pritisak, plašio sam se komentara kompletnog žirija. Dlanovi mi se i sad znoje kad pomislim na to. Tri mjeseca sam čekao da kažem Bosancu da ima tu još toga što mogu da pokažem – rekao je Šabanović.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.