“Sad ću ti prvi put reći nešto” Dragan Stojković Bosanac nikad oštrije progovorio o Bosanki Đuli Drini nakon što je “kiksala” u Zvezdama Granda

U uzbudljivom duelu, Vanja Jovanović i Đula Drini briljirale su svojim izvanrednim nastupima u Zvezdama Granda, nakon čega su obe dobile brojne pohvale. Iako je Vanja dobila komplimente da je nevjerovatno napredovala, nije bilo dovoljno da prestigne sjajnu Đulu Drini, te je rezultat bio 6:4 u Đulinu korist. Dragan Stojković Bosanac je bio iskren, te iako je Đulin mentor, iskreno je otkrio gdje je imala greške. Bio je nikad oštriji prema njoj.

-Đula, bilo je tu nekih problemčića, mislim da si toga svijesna. Ti si standardno dobra i odatle moj glas ide za tebe. Međutim, mislim da je kandidatkinja broj jedan zaslužila više glasova. Ti si za mene do sada, u ovom šestom krugu, najprijatnije iznenađenje.

Sa svim onim greškama koje su se dešavale sa upadom u prvoj pjesmi, ti fantastično zvoniš. Tvoj glas je kao žilet čist, ti možeš da ga otvoriš i pucaš gore koliko je god potrebno.

Čak neki put i pretjeraš, ali kad ga nema onda je problem. Ti si se transformisala u jednu ljepoticu, za razliku od svih ovih prethodnih krugova i mislim da je tvoj napredak ogroman i četiri glasa malo – ispričao je Đorđe David.

Marija Šerifović se složila sa Đorđem što se tiče glasova dodeljenih Vanji Jovanović, a Đulu je nahvalila posebnim rečima.

-Možda je Đole u pravu, mogla je da dobije još jedan glas od mene. Vanja, prvu pjesmu si pevala okej, a u drugoj si se možda malo umorila, brza pjesma, to se vidi.

Moja topla preporuka ti je, da počneš negdje nešto da pjevaš. Da imaš dva sata ozbiljnog pjevanja, jednom sedmično. Đula, šta god da je rekao Đole, ovo je šesti krug, a ono kako si ti pjevala do večeras je ludnica, apsolutna ludnica. Ja ti vjerujem i to je to – rekla je Marija.

Ipak, Mili se nije složio sa Marijom, što je Snežanu Đurišić razljutilo.

–Vanja, ne bih se složio sa Marijom u jednoj stvari, a to je, ne dva sata sedmično, nego svaki dan dva sata da povežeš. Meni ovo nije bilo dovoljno za više glasova – rekao je on, na šta se ubacila Sneža:

-A šta nije dobro Mili, molim te? Ti si kompetentan za ovaj repertoar, zanima me. –Prva pjesma je toliko bila dosadna – odgovorio je Mili. -Može pjesma da ti bude dosadna, ali njena interpretacija je bila dobra – rekla je ljutito Đurišićka.

-Jednostavno je bila ravna i dosadna i razumijem potpuno da ćeš ti to vježbom da postigneš, da izražavaš emociju i dole i gore i da ispričaš kako ti osjećaš tu pjesmu.

To večeras nisi uradila i meni je to bilo dovoljno da zvuči amaterski. Đula, ja mislim da je ovo tvoje najlošije izdanje večeras. Pjevaš atraktivan program, atraktivno izgledaš, ali nešto je falilo – ispričao je Mili iskreno.

Dragan Stojković Bosanac je bio iskren, te iako je Đulin mentor, iskreno je uputio gdje je imala greške. Bio je nikad oštriji prema njoj.

-Ja ću za razliku od mojih kolega koji ovde kad sjednu, divljaju, brane, sad prvi put reći nešto, Đula ovo je tvoje najlošije pojavljivanje. Sa tvojim glasom se nešto ovde desilo. Ne znam šta, falševa, tona, improvizacije tona. Ovo što su ti ostali ispričali, veruj da su te poštedjeli mojih riječi i drugu pjesmu nismo tako vježbali – rekao je on.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.