Saša Grbić žestoko o Salkiću i Hurtiću: Nana Fata vas je odavno pročitala

u Narodnoj skupštini RS Saša Grbić (SDP BiH) oglasio se sinoć na Faceboku kazavši da uprkos tome što je želio da se Ramiz Salkić izbaci iz kluba Pokreta za državu nije imao podršku svojih kolega.

Uputio je žestoke poruke.

Njegov status prenosimo u cjelosti:

“Salkić i Hurtić su definitivno pokazali svoje pravo lice, sretno vam bilo!

Iako sam mjesecima insistirao da se Ramiz Salkić izbaci iz kluba Pokreta za državu, zbog iznošenja stavova mimo kluba, nisam za to imao podršku kolega.

Danas smatram da je dobro ispalo i da su ova dvojica, jedan u SDA, a drugi do jučerašnji SDA-ovac, zapravo svojim postupkom i izjavama potvrdili svoje pravo lice.

Iako u SDA-u postoje sjajni ljudi koji istinski vole svoju zemlju i sve njene ljude. očigledno su glasniji oni koji vole BiH i sve ljude samo dok su na vlasti.

U opoziciji ste i dugo ćete ostati tamo pomirite se sa tim!

Od početka Pokret za državu je zamišljen kao BiH reprezentacija, a nikako bošnjačka, srpska ili hrvatska reprezentacija, ali to očigledno ovakvima smeta.

Drago mi je da su upravo ovakvi SDA-ovci uništili Pokret za državu i pokazali da u njihovoj viziji BiH nema mjesta za nikoga ko voli BiH, sem za Bošnjake u SDA i oko SDA.

Naravno sramotna je laž sve što navode kao razloge za napuštanje kluba, a zapravo jedna je istina, ne može više proći vaša SDA matrica na kojoj jašete već 27 godina.

Vas je davno pročitala nana Fata iz Konjević polja i rekla sve o vama”, napisao je on.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.