Saša Magazinović “zaljuljao brod” kod Hadžifejzovića: “Milanović mora odgovarati zbog izjava upućenih BiH! Milanovićeve izjave naginju na interese Rusije! Vrijeme sjedenja na dvije stolice u Srbiji prošlo!”

Zastupnik u Parlamentu BiH Saša Magazinović gostovao je u Centralnom dnevniku sa Senadom Hadžifejzovićem.

– Čović ide na plan B – blokirati i bojkotovati izbore! Moguće da Schmidt interveniše za raspisivanje izbora!

Kandidat Trojke će vjerovatno biti iz SDP-a! Volio bih da se kandiduje Bakir da bi izgubio! Nova Vlada u Crnoj Gori štiti i BiH! Ako BiH krene korak bliže ka EU, kriminalne, mafijaške poglavice su korak bliže ka zatvoru!

Napisao sam pismo Milanoviću zato što sam protivnik politike “pravimo se mrtvi” ili “zatvorimo oči” dok se nešto ne promijeni! Treba odgovarati za svaku lošu riječ upućenu BiH! Bh. lideri ne odgovaraju Milanoviću zato što kalkulišu i vode politiku koja nije korisna za BiH!

Milanovića sam poznavao dobro; ovog Milanovića ne poznajem! Stari Zoran Milanović je 2010. godine podržavao Komšića! Na moje pismo postoji reakcija iz Milanovićevog kabineta, ali su u maniru samog Milanovića! Nema samo BiH problem s Milanovićem, već i Hrvatska!

Imao je priliku da nas sve poveže, da pruži ruku i Sarajevu i Beogradu i da bude kapiten balkanske ekipe!

On je između toga da bude državnik i političar koji će biti opet izabran izabrao drugo! Predložio sam izmjene zakona gdje će izabrani političari morati proći psihofizičke testove i testove na narkotike!

Kada pogledam izjave nekih političara, pomislim da ili su nesposobni psihofizički ili su nadrogirani!

Iz Hrvatske mi kažu da već imaju jednog kandidata! Spremačica koja se zapošljava u državnoj instituciji mora proći te testove, a političari ne moraju! Kada imamo nekoga neuračunljivog na političkoj poziciji, on radi o glavi svima nama! Zalažem se za legalizaciju kanabisa u BiH u medicinske svrhe! Bio kanabis legalan ili nelegalan, građani će ga koristiti i kupovati!

Jedan Milanovićev blizak saradnik, iz vremena kada je Zoran bio Milanović, rekao mi je da mu objasnim da je u presudi Sejdić – Finci, Finci prezime! Hrvatska bi mogla imati ozbiljan problem zbog Milanovićeve izjave da će blokirati ulazak Finske u NATO!

Milanovićeve izjave naginju na interese Rusije! Dodik je čovjek s kojim više nismo načisto! Nekadašnji Dodik je mislio ono što govori i radio ono što misli! Ovaj Dodik mijenja stavove svakih pet dana! Za BiH je jako važno ono što će se dešavati u Srbiji u narednom periodu!

Sve ide u pravcu izbora Srbije, jer je vrijeme sjedenja na dvije stolice prošlo! Najbolja stvar koja se mogla desiti za BiH je nova Vlada u Crnoj Gori! Kada je u Crnoj Gori proruska vlada došla na vlast, to se reflektovalo i na BiH! Čović ide na plan B – blokirati i bojkotovati izbore!

Nije problem novac za izbore, ali je problem zakon koji kaže da se izbori finansiraju iz budžeta, koji još nije usvojen! Ako ne bude budžeta, neće biti ni izbora! Nema šanse da se budžet usvoji do raspisivanja Izbora! Moguće je da visoki predstavnik interveniše!

Tehničke izmjene Izbornog zakona su suštinske izmjene! Mi u Predstavničkom domu ćemo to usvojiti, ali neće proći u Domu naroda! To ne odgovara onima koji na izbornoj krađi dobijaju vlast! Ogroman broj glasova se krade tako što vam ukradu identitet! Uzmu vam podatke kada polažete vozački i prijave vas da glasate u Osijeku!

Dešavalo se da u izvještaju zamjene glasove kandidatima! Zbog toga je važno elektronsko glasanje! Do 15. maja će biti poznato ime kandidata Trojke! SDP je najveća opoziciona stranka i ima pravo da predloži kandidata za Predsjedništvo! Vjerovatno će kandidat biti iz SDP-a! Nikšić je rekao da Denis Bećirović ima njegovu punu podršku!

Bećirović je na prošlim izborima izabran za člana Predsjedništva BiH, ali je pokraden! Volio bih da se Bakir kandiduje da bi izgubio! U BiH nam više ne trebaju ni ratnici ni vladari, već zaštitnici! Nije moguć nastavak rata u BiH! Moguće je da poslužimo Rusiji da u evropskom dvorištu napravi problem! Nema više klasičnih ratova; dovoljno je da se tenzije dignu do usijanja!

Ako Rusi odluče da prave problem – to se može desiti u Crnoj Gori i u BiH! U Crnoj Gori više ne, jer su izgubili Vladu koju su imali!

Nova Vlada u Crnoj Gori štiti i BiH! U BiH postoje kriminalne, mafijaške poglavice koji sve rade da zadrže status quo!

Ako BiH krene korak bliže ka EU, oni su korak bliže ka zatvoru! Naši lideri kada sjednu za pregovarački sto da se dogovaraju izgledaju kao sicilijanski kumovi – rekao je Magazinović.

Pogledajte snimak.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.