Saša Popović “otjerao” Mustafu Mehića, takmičar ostao “šokiran”: Pogledajte snimak…

Nakon spektakularnog duela u četvrtfinalu takmičenja ”Zvezde Granda” kandidati Miloš Kovačević i Saša Popović ostali su bez teksta kada je trebalo da sumiraju utiske pred kamerama.

– Ne znamo šta da kažemo, ali uvijek smo to što jesmo- poručili su kratko na početku razgovora.

Ipak, nismo mogli da ne pitamo Miloša kako je bilo nastupati sa mentorom Draganom Stojkovićem Bosancem, koji mu je ukazao čast da ga na velikoj sceni prati na harmonici.

– Bila mi je velika čast ali i odgovornost, jer pet puta je gora pjevati tako nego na matricu.
Za to sam saznao dan pred snimanje, bila mi je ludnica u glavi, bio sam šokiran. Jedva sam svario da ću ovo pjevati na suho, to je bila njegova ideja- iskren je bio Miloš.

Ali, ni njegovom duelisti Saši Popoviću nije bilo lako s obzirom da mu iz kruga u krug produkcija dodjeljuje jake protivnike na sceni sa kojima je privatno u super odnosima.

– Drago mi je da je bio Miloš, prošli put Hanad..Dobro je imati takvog suparnika, mnogo je bolje, on vam daje dodatnu snagu da izgurate i da bude još bolje.

Ti Mustafa bježi tamo, da ne budem sljedeći put sa tobom- poručio je Sale Mustafi Mehiću koji ih je slušao dok je stajao iza kamere.

Iako je Marija Šerifović nakon njihovog duela odbila da da glas samo jednom u pregalasavanju uz obrazloženje da obojica zaslužuju direktan prolazak, direktor Saša je ipak dalje pustio Miloša.

– Prelijepo bi bilo doći do finala ali kako treba da bude tako će i biti- zaključili su momci.

Intervju pogledajte u videu ispod:

Leave your vote

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.