Saša Popović progovorio o svađi i otkrio da li će Marija Šerifović i Jelena Karleuša ostati u Zvezdama Granda

Posljednjih dana mediji bruje o konfliktu između prijateljica i članica žirija Zvezda Granda, Marije Šerifović i Jelene Karleuše.

Mnogi se pitaju da li će njih dvije nastaviti da sjede u vrućim stolicama ovog žirija, zbog nedavnog sukoba koji je dostigao velike razmjere.

Naime, do sukoba između njih došlo je kada je takmičarka Zvezda Granda, Vanja Knežević diksvalifikovana, te su one upale u konflikt, a Jelena je Mariju čak i obrisala sa liste prijatelja na društvenim mrežama.

Obe su u isto vrijeme i bile u Dubaiju, međutim, kako se piše po domaćim medijima, nisu željele ni da se sretnu.

Čelnik Granda, Saša Popović, odlučio je da stane na put spekulacijama, pa je stoga otkrio da li će se ove dvije popularne pjevačice u nastavku takmičenja naći na dosadašnjim pozicijama.

“Mislim da je Marija htjela da pomiri Jelenu, produkciju i Vanju, imala je dobru namjeru. Jelena mi je rekla da bi za Mariju krv dala, sve. Ali ajde da se ne lažemo, nije ni Marija bila svetac i ona je baš davala oštre komentare. Marija je profesionalac, nemojte da se lažemo. I da trpi najveće udarce, kao i Jelena, one su profesionalci i sjediće tamo. Drugo, ta stolica vrijedi. Gdje su pjevači danas? Nema ih nigdje, tu su oni samo što sjede u sudijskim stolicama”, zaključio je Popović.

Kako se početkom aprila nastavlja snimanje petog kruga “Zvezda Granda” i sam direktor tvrdi da će biti “napeto” u studiju.

“Niko se od žirija nakon svega nije vidio. Mi 5. aprila dolazimo i sjedamo u sudijske stolice. Žrijebom su izvučeni parovi, ostalo je 100 kandidata u pet emisija. Znam da će ovdje da bude krvi, da će da bude kataklizma, pogotovo što se zaoštrila situacija. Od 100 kandidata skoro polovina ispada, tačnije 40, ostaje 60. E, sad zamislite kada 40 dobrih kandidata mora da ispadne, jedan Marijin, jedan Jelenin, jedan Milijev… Pa onda dolazimo na 36, pa na 24 ekstra kandidata, pa na 14 do 15 finalista. Ne znam kako ćemo privesti kraju sve ovo?!”, objasnio je u “Ekskluzivu”.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.