Šejla Zonić ide u finale Zvezda Granda? “Isplivali” snimci “iza kulisa”, pjevači se oglasili poslije ovog videa: „Ženo, prešla si igricu“

Krug u „Zvezdama Granda“ se sužava, budući da je finale sve bliže, a jedan od glavnih favorita za pobjedu je talentovana Šejla Zonić, takmičarka iz Tuzle za koju su mnogi ubijeđeni da će trijumfovati ove sezone. Šejla od prvog pojavljivanja dobija neverovatnu podršku i hvalospeve na račun pevanja koji je u međuvremenu nadogradila sa mentorkom Cecom Ražnatović sa kojom vredno radi u svakog krugu.

Sada je isplivao snimak sa mentorske probe na kojoj Šejla pjeva, dok Ceca uživa u njenim interpretacijama sevdaha.

Ovaj video za kratko vrijeme izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a pored mnogobrojnih fanova, Šejlu je pohvalila i Ana Bekuta, zatim Nikola Rokvić i Elvira Rahić koja je napisala da je najbolja.

Šejla je na probi otpevala nekoliko sevdalinki, ali i hitove čuvene Vide Pavlović, čime je zaradila komplimente i komentare da sa takvim glasom sigurno ide u finale.

„Idemo u finale! Želim i tebi i Đuli da idete dalje, zaslužujete“, „Kad neko pjeva kao Šejla, možeš da pustiš djete da joj izabere pjesmu, znajući da pjeva to kao CD. Bravo“, „Najbolja uči od najbolje“, „Divno ženo, svaka čast. Drago mi je što si kod Cece u timu. Srećno“, „Ženo, prešla si igricu“, samo su neki od komentara na video sa mentorske probe.

Inače, Šejla ima 29 godina i veoma bogatu muzičku biografiju.

Talentovana Tuzlanka je vrlo rano počela da pjeva, a kako kaže, prvi kontakt sa klavirom imala je sa samo sedam godina. Magistrirala je na Muzičkoj akademiji i učestvovala na brojnim muzičkim takmičenjima i festivalima.

Malo ljudi zna da je Šejla članica muzičke grupe “Divanhana”, grupe poznate po izvođenju muzike pod uticajem džeza, popa i klasične muzike.

-Kada su momci formirali naš ansambl, davne 2011. godine. Najviše vremena provodili su u maloj dnevnoj sobi, u kojoj se rodila sva njihova kreativnost. U jednom trenutku su došli na ideju da svoje druženje i razgovor (divaniranje) iskoriste kao naziv za ansambl.

U staroj riječi divanity, što znači družiti se i razgovarati, cijeli univerzum naše kreativnosti koji je tek dolazio – rekla je Sheila za Grand i dodala da se i sama nada pobjedi.

Snimak iza kulisa pogledajte na linku ovdje.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.