Šemsudin Mehmedović “bacio rukavicu u lice”: “Iako ste podijelili općinu na etničke Tešanj i Usoru, to je mjesto gdje vaša politika nije mogla učiniti mnogo”

HNS je jučer reagovao na apel BH državnog zastupnika SDA Šemsudina Mehmedovića strakama da ne ostavljaju Hrvate BiH Čoviću i HDZ-u već da ih stavljaju na kandidatske liste. Mehmedović danas odgovara HNS -u.

Potrošili ste 30 godina da bi Hrvati tek nedavno shvatili da ste vi imali misiju da čuvate RS a ne Hrvate u BiH. Hrvati u BiH danas vam služe za podkusurivanje u nadmetanjima za glasove Hrvata iz BiH između Plenkovića i Milanovića.

Svojom politikom danas, pa i u slučaju Izbornog zakona, HNS i Dragan Ćović slave politiku presuđenih UZP-a i ratnih zločina s ciljem stvaranja etničkih čistih teritorija i slave Veliku Srbiju i nasljeđe Slobodana Miloševića i na koncu proruske putinovske ciljeve na Balkanu.

Žalosno je što su obuzeti političkim sljepilom jer upravo HNS i Čović danas pred cijelim svijetom demonstriraju da koriste političke šnitove Putina u Ukrajini.

Meni je cilj država u kojoj je svaki gradjanin legitiman, a ne Orwelova „Životnjska farma“ u kojoj su neki „ipak jednakiji od drugih“.

HNS i Dragan Čović imaju možda političko i licemjerno, ali nemaju moralno pravo govoriti da se bore za Hrvate u BiH. Po čemu se to borite za Hrvate?

Niste uspjeli spasiti bh Hrvate na polovini države jer ste sklapali sporazume sa Miloševićem i Karadžićem, iseljavali ste ih po modelu Karadžićevog isljevanja Srba iz „srpskog Sarajeva“, trgujete svojim narodom sa velikosrpskim interesima, pri tom optužujući probosanske snage za centralizam.

Sklonite se i omogućite Hrvatima da postanu dio borbe za svoju domovinu i da se integrišu u normalnu BiH a ne izbornim zakonom betoniranje Bobanovskih preseljavanja u dogovoru sa Karadžićem i Miloševićem.

Hrvatska politika HDZ-a i HNS-a je politka borbe za Srbiju i srpske i putinovske interese ruskih i srpskih „svetova“, jer Hrvatska nakon prijema u EU više nema ni interesa ni šansi stvarati svoje HAO Krajine u BiH.

Što prije Hrvati postanu dio svih stranaka u BiH i što prije budu za građansku BiH, to će RS biti manje srpska a više hrvatska sa šansom da se bar dio od 220.000 Hrvata koliko ih je naseljavalo područje RS prije agresije, vrati i učini za Hrvate više nego i jedna politika HDZ-a od 1990 do danas.

HNS danas sa Čovićem na čelu slavi RS i čuvate RS koja je smrtni udarac za 220.000 Hrvata. Šta je to ako nije suicidna hrvatska politika Dragana Čovića i HNS-a.

Danas HNS, HDZ, Čović i Zagreb drže živom politiku i ciljeve SAO / Republike Srpske Krajine. Zbog toga, HDZ je od Hrvata napravio što i Milošević od Srba u Hrvatskoj i na Sjeveru Kosova.

A svakodnevno ih koristi po matrici po kojoj Beograd i srpski svet koristi Srbe u BiH, Crnoj Gori i Sj. Makedoniji za dnevno političke ciljeve rusko-srpskog sveta i propalih SANU Memoranduma koji danas žive samo u RS i HAZU. To je čista zloupotreba bosanskih hrvata.

Ratno rukovodstvo Srba u Hrvatskoj je bio model po kojem je djelovala Herceg Bosna. Onog trenutka kad je Milošević prodao Srbe u Hrvatskoj, priznao je da ih je iskoristio za preseljavanje u BiH i na Kosovo.

Tuđman je tada uradio sa Hrvatima u BiH isto što i Milošević sa Srbima u Hrvatskoj.
Dobijanjem Knina i Vukovara, Hrvatska je izgubila svaki argument za velikosrpsku politiku u hrvatskoj izvedbi u BiH.

Bošnjaci iz BiH su raseljeni Miloševićevim i SANU planovima iz polovine BiH u genocidnim zločinima masovnih razmjera, a Mate Boban je raselio Bošnjake iz Hercegovine UZP-om presuđenim u Hagu.

BH politika u Hrvata danas svojom retrogradnom miloševićevskom politikom ruši ono što je Tuđman stvarao – cjelovitu Hrvatsku bez srpskih Herceg Bosni i bez izbornih zakona za legitmno predstavljanje Srba u Krajini i Vukovarsko-srijemskoj županiji : ako žele etnički dio na temelju konstitutivnosti, stvaraju temelje za novu SAO Krajinu i vraćaju Beograd u Vukovar i Knin.

Mogu samo misliti kako je biskupu Komarici čuti Čovićevo “Čuvajte RS”.

To je kao da Vučić u Saboru Hrvatske kaže “Čuvajte NDH i Hrvatsku do Zemuna”.

P.S. Što se tiče moga rodnog Tešnja, e tu ste baš fulali. To je mjesto gdje vaša politika nije mogla učiniti mnogo iako ste podijelili općinu na etničke Tešanj i Usoru, s tim da ste izdajom u Žepču unesrećili i vlastiti narod, dozvoljavajući da padne u okruženje i nemilost agresora.

Logori u i oko Mostara su bili puni građana svih etničkih pripadnosti sa područja Žepča i Maglaja… sjetite se ko ih je tamo odveo i gdje su sve odvođeni na prisilni rad. Čović sigurno zna” , naveo je Mehmedović.

Šta su iz HNS-a poručili Mehmedoviću čitajte na linku ispod.

Iz Čovićevog HNS-a su žestoko napali Šemsudina Mehmedovića, a stigao i odgovor: “Uništio je u Tešnju multikulturalni karakter”

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.