in ,

Senad Hadžifejzović javno otkrio detalje fizičkog napada na njegovu porodicu

“Taj slučaj je ekspresno zaključen, iako je snimljeno šta se desilo. Oslobođen je optužbe”, rekao je Senad Hadžifejzović

Senad Hadžifejzović, novinar i vlasnik Face TV, nedavno je otkrio da su se desila dva fizička napada na njega i njeogovu porodicu, koje je prešutio javnosti tada. U Pressingu na N1 je opisao kako je to sve izgledalo. Prvi put je jedan policajac napao njega dok je bio u automobili sa dvoje maloljetne djece i suprugom, a drugi put je meta bio Feđa Hadžifejzović, direktor Face TV.

Suprugu, njega i dvoje maloljetne djece u automobilu je napao Alen Bucalo, policajac.

“Prije dvije ili tri godine vraćali smo se sa CD-a iz Goražda. Sačekuša. Pratila su nas dva auta bijela od Marin Dvora. Navodili su nas. Doveden sam bio, zaskočio me, počeo da davi. Shvatio sam u tom momentu da mogu hladno ga da ubijem. Djeca su mi tu, a on u stvari traži moju reakciju”, rekao je.

Hadžifejzović: Sve je snimljeno

“Spustio sam ruke i shvatio da traži reakciju. Došla je policija, pet patrola, hitna, tužilaštvo. Išao sam u bolnicu, imao je namjeru da me ubije. Ali i još više izazove. Spasio me mlađi sin, jer je počeo da vrišti. Heroj je bio u tom momentu. Ušao sam u auto kada me pustio. Ima to snimljeno, prijavio sam ga. Nakon nekog vremena je iz MUP-a došlo apsurno saopštenje”, pojasnio je.

Drugi sin je sve tajno snimio mobitelom, a snimile su sve kamere sa firmi koje su se nalazile okolo mjesta dešavanja u blizini Stupske petlje u Sarajevu.

“Svi imaju kamere. Ima više kamera nego u studiju. Nikada ništa o tome nije bilo. MUP je rekao da nije obavezan da me obavijesti šta je bilo sa policajcem”, kazao je.

Feđu Hadžifejzovića, njegovog sina i direktora Face TV napali su ljudi iz Bosmal City Centra.

Napad na Feđu Hadžifejzovića

“Njega su organizovano napala trojica iz Bosmala, vlasnik Bosmala ga je udarao. Šabanović je kada su Feđi ispala dva mobitela – ukrao ih je, sjeo u svoje bijesno auto i krenuo. Feđa je to prijavio. Policija je tu bila perfektna, ali je slučaj ekspresno zaključen”, naveo je dodavši da je i taj događaj snimljen kamerama Bosmala i da postoji video snimak i zapis.

“Taj slučaj je ekspresno zaključen, iako je snimljeno šta se desilo. Oslobođen je optužbe”, rekao je Hadžifejzović.

Hadžifejzović tvrdi da je to bilo orkestrirano kako bi se nanijela šteta Face televiziji i kako bi se ona istjerala sa te lokacije.

Predrag Kojović se žestoko obratio ambasadorima Vijeća za provedbu mira: “Prestanite davati legitimitet nacionalistima!”

Zlatan Ibrahimović uživa nako povratka u elitni rang: “Odmara na luksuznoj jahti, a na njoj planira da krstari Jadranom”