in ,

Senad Hadžifejzović nakon operativnog zahvata: “Dugujem život Bogu i ljekarima koji su u posljedni čas dijagnosticirali problem”

Senad Hadžifejzović se tokom Centralnog dnevnika obratio gledaocima i otkrio je da se zbog poteškoća sa srcem nalazi na kućnom liječenju

Senad Hadžifejzović
Senad Hadžifejzović

Senad Hadžifejzović se tokom Centralnog dnevnika obratio gledaocima i otkrio je da se zbog poteškoća sa srcem nalazi na kućnom liječenju. Izrazio je zahvalnost Bogu i ljekarima.

Kako je objavljeno tokom Centralnog dnevnika kojeg su večeras u specijalnom izdanju vodili Admir Salihović i Amra Halilović, najpoznatiji bosanskohercegovački novinar Senad Hadžifejzović imao je poteškoće sa srcem, te su mu zbog toga ugrađeni stentovi. On se sada nalazi na kućnom liječenju.

– Dugujem veliku zahvalnost, dugujem život prvo Bogu pa onda ljekarima, dr Al Tawilu, njegovoj klinici, doktorici Almiri Hadžović Džuvo koji su u posljednji čas dijagnosticirali problem oko i na srcu. Zahvaljujem se Medical institutu Bayeru u Tuzli, svom osoblju i posebno dr. Elmiru Jahiću koji su izvršili operativni zahvat koji je trajao satima, rekao je Hadžifejzović.

Inače, njegova emisija Centralni dnevnik i Face to Face danas slave 30. rođendan.

“Jubilej kakav se ne pamti ni u svjetskim razmjerima. No, to nije sve. Danas također slavimo i 10 godina otkako je nastala ideja FACE, još kada smo imali zakupljeni termin na TV1.

I šlag na kraju, danas slavimo 9 punih godina otkako FACE zvanično samostalno postoji. Devet godina borbe, trganja, neprospavanih noći, priča sa terena, nerviranja, stresa ali prije svega nezavisnosti i istine”, navode sa Face TV.

VEZANI TEKST: Pogledaje cijelo osvježavajuće obraćanje Senada Hadžifejzovića nakon što je objelodanio da je ugradio stentove: “Do sada ste gledali stand-up CD, a od sada stent-up”!

Sretno vam ljeto trideseto!

“Danas obilježavamo trideset godina Centralnog dnevnika, mislim da je svjetski rekord u autorskom smislu. Prvi put od kuće gledam svoju emsiju i trenutno sam u pidžami. Htio sam da se drukčije obučem, ali su mi producenti rekli da budem takav kakav jesam”, dodao je između ostalog Hadžifejzović.

“Nisam imao nekih posebnih simptoma i zato apelujem svima da se pregledaju”, zaključio je Hadžifejzović.

Senad Hadžifejzović

Senad Hadžifejzović nije mogao voditi Centralni dnevnik, nalazi se na kućnom oporavku, ugrađeno mu nekoliko stentova

Pogledaje cijelo osvježavajuće obraćanje Senada Hadžifejzovića nakon što je objelodanio da je ugradio stentove: “Do sada ste gledali stand-up CD, a od sada stent-up”!