in , ,

Senad Hadžifejzović nije mogao voditi Centralni dnevnik, nalazi se na kućnom oporavku, ugrađeno mu nekoliko stentova

Hadžifejzović je u vrlo emotivnom obraćanju od nekoliko minuta obznanio da mu je ugrađeno nekoliko stentova

Senad Hadžifejzović
Senad Hadžifejzović

Večerašnje izdanje Centralnog dnevnika FACE TV sa Senadom Hadžifejzovićem bilo je u drugačijem izdanju.

Hadžifejzović je u vrlo emotivnom obraćanju od nekoliko minuta obznanio da mu je ugrađeno nekoliko stentova. Sada se nalazi na kućnom oporavku te je najavio svoj povratak narednog petka.

Inače, Centralni dnevnik i FACE TO FACE danas slavi ukupno 30 godina postojanja najgledanije informativne emisije.

“Jubilej kakav se ne pamti ni u svjetskim razmjerima. No, to nije sve. Danas također slavimo i 10 godina otkako je nastala ideja FACE, još kada smo imali zakupljeni termin na TV1.
I šlag na kraju, danas slavimo 9 punih godina otkako FACE zvanično samostalno postoji. Devet godina borbe, trganja, neprospavanih noći, priča sa terena, nerviranja, stresa ali prije svega nezavisnosti i istine”, navode sa Face TV.

Portal bhdijaspora.net Senadu Hadžifejzoviću želi brz i uspješan oporavak, ali i sretan rođendan najpoznatijeg dnevnika, kao i svim uposlenicima FACE TV-a.

VEZANI TEKST: Pogledaje cijelo osvježavajuće obraćanje Senada Hadžifejzovića nakon što je objelodanio da je ugradio stentove: “Do sada ste gledali stand-up CD, a od sada stent-up”!

Islamska zajednica BiH osudila inicijativu Damira Arnauta

Senad Hadžifejzović

Senad Hadžifejzović nakon operativnog zahvata: “Dugujem život Bogu i ljekarima koji su u posljedni čas dijagnosticirali problem”