Sin ubijene Amre Kahrimanović kod Hadžifejzovića: Senade, mojoj majci je rođendan za dva dana, a sutra je spuštam u grob!

Nedžad Kahrimanović i Damir Hodžić, brat i sin ubijene Amre Kahrimanović, večerašnji su gosti u “Centralnom dnevniku” sa Senadom Hadžifejzovićem na Face televiziji. Hadžifejzović: “Da li si poznavao ubicu, Damire, sine?”

Hodžić: “Ja sam ga poznavao! Sjedio sam s njim, bio je naš stalni gost posljednjih pet mjeseci! On je inače hodao po svim lokalima po tom tržnom centru!

Svi su znali da je on čudan čovjek, da širi negativnu energiju! Vidjelo se u njegovom pogledu da nije psihički stabilan!

Više puta je bio suspendovan, bilo mu je oduzimano oružje!” Brat ubijene Amre Kahrimanović UŽIVO u CD-u: Ni dušmaninu ovo ne bih poželio! Molio sam Boga…

Hadžifejzović: “Šta se desilo?” Kahrimanović: “Nazvala me u 21:00 sat zaposlenica. Ne može da kaže; čuo sam negdje da je ubijena, negdje u pozadini…

Odmah se obukao istog momenta i krenuo. Ne bih nikome, ni najvećem neprijatelju, poželio da doživi takav trenutak! Zaposelnici Hitne su izlazili iz tržnog centra. Molio sam Boga da nije preminula! Onda sam vidio svoju sestru kako leži, monstruzno likvidirana na najgori mogući način!

Prišao sam, nestvarno je djelovala slika…”

Hodžić: “Rekla mi je:

‘Dame, ja sam sutra prva smjena, a prekosutra druga, pa eto dođi!’

Ja sam rekao: ‘Mama, najvjerovatnije da ću doći prekosutra;

sutra imam puno obaveza’ i dogovorili smo se da u srijedu nazovem jedan restoran u Tuzli i da rezervišem sto za našu porodicu kako bismo proslavili njen rođendan koji je u nedjelju.

Mi nju sutra moramo da spustimo u zemlju… Rođendan joj je prekosutra…”

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.