Slađa Zubčević nasmijala priznanjem: “Muž me je snimao dok sam bila sa drugim muškarcem”

Posljednje Vijesti Ženska posla

Bivša učesnica takmičenja “Zvezde Granda” Slađa Zubčević pobrala je sve simpatije publike već nakon svog prvog pojavljivanja na sceni, a nedavno je objavila svoj prvijenac, pjesmu pod nazivom “Savršeni krug”.

Iako je pjevačica dobila brojne pozitivne komentare kada je u pitanju njena numera, ipak iza kamere nije bilo sve tako bajkovito. Naime, Slađa je u emisiji “Grand Magazin” premijerno otkrila da je zapravo njen suprug snimao cijeli spot.

Kako pjesma ima ljubavnu notu, nisu mogle da izostanu ni provokativne scene tokom snimanja, a pjevačica priznaje da nije bila opuštena tokom vrelih akcija.

– Vidi mene žena i pol, krupna i razmišljam hajde ti sad nađi nekoga ko neće da izgleda smiješno pored mene. Prvo sam željela da nađemo modele, da njih snimamo, ali su mi objasnili da to ne treba tako. Razmišljam ja tako koga da nađem i padne mi na pamet moj školski drugar koji je već radio neke spotove i ima iskustva – ispričala je Slađana kroz smijeh.

Iako je profesionalac u svom poslu, priznaje da joj je bilo izuzetno neprijatno.

– Kažem ja mužu kako ćemo mi sad ovo, ti snimaš svoju ženu s nekim drugim i onda je nastao minut šutanja – priznala je, ali je ubrzo shvatila da njen suprug ozbiljno doživljava svoj posao s obzirom na to da se inače bavi snimanjem, te otkrila da je snimao spotove mnogim velikim zvijezdama.

– Kad si mogao da snimaš razne gole žene i ja sam to podnijela možeš sad i mene s drugim rekla sam mu – rekla je Slađana i nasmijala sve, jer ipak služba je služba, a družba je družba.

Leave your vote