Slavljenička atmosfera, Velibor Pudar uputio je veoma emotivnu čestitku Lani: “Pogledaj dole, na čvrstome ti noge stoje, sjeti se pogleda gore, pa i nebo je tvoje”

Svijet plivanja, Mostar, ali i cijela Bosna i Hercegovina danas ima poseban razlog za slavlje – Lana Pudar, najsjajnija zvijezda naših bazena, napunila je 18 godina. Ovaj poseban dan Lana je obilježila nostalgičnom fotografijom, objavljenom na njenom Instagram profilu, koja je vraća u dane kada je kao dvogodišnja djevojčica tek započinjala svoj put prema vrhu.

Njen otac Velibor Pudar na emotivan način joj je čestitao njen dan. Lani su rođendan čestitali i iz KVS Orka, njenog matičnog kluba.

Kako Lana ulazi u godinu punoljetstva, očekivanja su veća nego ikad.

Pudar je u bogatoj karijeri osvojila 20 medalja sa velikih takmičenja, a ostvarila je i dvije olimpijske norme za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu.

Svi pogledi su uprti u 2024. godinu i Olimpijske igre u Parizu, gdje će Lana imati priliku krenuti u borbu za prvu olimpijsku medalju. Poruku Velibora Pudara prenosimo u nastavku.

“Kao da si se juče rodila, a evo, dođe punoljetstvo. Mnogo toga smo prošli, i ti i ja, i lijepog i ružnog, a ja ti želim da te ubuduće prate samo lijepe stvari.

“Danas sve rijeke drugačije teku,
Pa i suze nekad zapeku.

Drugačije se plače, drugačije se smije
Nadam se u srcu tužno lice nije.

I kada malo zagusti,
I život te na miru ne pusti,

Pogledaj dole, na čvrstome ti noge stoje,
Sjeti se pogleda gore, pa i nebo je tvoje.

Upamti nisi cvijet,
imaš snagu, pa osvoji cijeli svijet”, napisao je Velibor.

“Da si mi živa i zdrava i da te sreća prati kroz cijeli život. SRETAN TI 18. ROĐENDAN MLADA DAMO….VOLI TATA”, poručio je Velibor Pudar.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.