“Šok, suze i zagrljaji” Konačno je došao kraj: Ovo je pobjednica Zvezda Granda!

“Šok, suze i zagrljaji” – tako opisuju finalnu noć mediji u Srbiji. Zvezde Granda su dobile novog pobjednika, a sa “trona je skinut” Nermin Handžić iz Tešnja. Sada je prvakinja Slavica Angelova iz Strumice. Dobojlija Dragan Đurić je drugoplasirani.

Favoriti su ispali, a su superfinalu našla su se dva kandidata iz Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Do samog kraja bilo je neizvjesno, ali je na kraju sa 88.367 glasova trijumfovala Slavica Angelova iz Strumice.

Osim titule za najboljeg pjevača, ove sezone pobjednik dobija statuu, automobil marke Fiat Tipo, pjesmu, spot i kompletan marketing.

–Hvala svima koji su glasali za mene. Veliko hvala mom mentoru Đorđu Davidu koji se nesebično založio za sve nas. Iskreno sam frapirana– jedva je izustila pobjednica nakon što su joj uručili statuu.

Osim mlade pjevačice, sreću nije mogao da sakrije ni njen mentor Đorđe David koji je prvi put trijumfovao u „Zvezdama Granda“.

Slavica je svoju muzički karijeru započela u emisiji „Neki novi klinci“, a nakon nekoliko godina svoju sreću je okušala i u „Zvezdama Granda“ gdje je sada i trijumfovala.

Ova dvadesetejednogodišnja Makedonka se već godinama bavi pjevanjem, a u slobodno vrijeme voli da putuje.

Tokom takmičenja Slavičin mentor Đođre David je nekoliko puta reagovao objašnjavajući kako je ona radila neke stvari na svoju ruku i kako nije poštovala dogovor sa proba, zbog čega je bila redovni učesnik baraža.

Kandidatkinja je za Grand otkrila o čemu se zapravo tu radilo.

-Ne bih znala da to objasnim, to mi se dešava u momentu. Mi se tokom čitavog takmičenja sve vrijeme dogovaramo, i uvijek se trudim da ispoštujem ono što smo utanačili na probi, ali prosto nekad mi tako dođe i znam da malko „zeznem“ situaciju. Ali nadam se da je sve ipak na kraju dobro, kao i ovaj put – otkrila je takmičarka svojevremeno.

U nastavku pogledajte kako je izgledalo proglašenje pobjednika.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.