Šokantan slučaj: Ubio majku i ženu pa sebe. Ulica u blokadi, stižu detalji stravičnog zločina u Velikoj Gorici

Strašan zločin jutros u Velikoj Gorici u Hrvatskoj. Muškarac je ubio dvije žene vatrenim oružjem i potom pobjegao. Na teren je stigao veliki broj policajaca koji su okružili kuću u koju je pomahnitali muškarac pobjegao. Nedugo zatim, presudio je i sebi.

S najnovijim informacijama u Dnevnik u podne na HRT-u se javila Ruža Ištuk.

-Ono što neslužbeno doznajemo, riječ je o tri smrtna slučaja ovdje u Velikoj Gorici.

Muškarac je prvo ubio svoju majku, potom u obližnjoj cvjećarnici ženu koja je bila u panici i bježala od njega, a kako kažu ovdje okupljeni, na kraju je ubio i sebe. To je za sada neslužbeno, javila je Ištuk.

Prema prvim podacima osumnjičeni je danas oko 10 sati puškom ubio svoju suprugu u cvjećarnici nedaleko njihove obiteljske kuće u istoj ulici u Velikoj Gorici.

Nakon bijega s mjesta zločina zatvorio se u svoju kuću koju je okružila interventna i specijalna policija, a cijelo područje zločina je blokirano.

Neslužbeno se saznaje se policija ranije nije imala postupanja u toj obitelji.

Policija građanima: Ne izlazite iz kuća

Prema pisanju medija koji se pozivaju na očevice ubojica je za ženom utrčao u susjednu kuću u kojoj se na prvom katu nalazi trgovina, ubio je puškom i pobjegao.

Mediji prenose riječi svjedoka koji pričaju o pucnjavi i navode da je policija na mjestu zločina poručila građanima da ne izlaze iz kuća.

“Komšinica je dotrčala do naše kuće, zapomagala je ‘upomoć’, čulo se nešto kao petarda. Ona je uletjela unutra i on ju je upucao. Ja sam brzo odvukao mamu gore da ne pogodi i nas”, rekao je svjedok koji je kazao kako je žena ubijena na prvom spratu kuće gdje se nalazi prodavnica.

Dodao je da je bilo puno krvi ali da ispočetka nije bio siguran da li je žena mrtva. Na kraju su ipak potvrđene najgore moguće vijesti.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.